tirsdag 17. februar 2009

Nesjar Futsal




Nesjar er tidligere Larvik Futsal som vi har møtt 1 gang tidligere,i Oslo på Lar Padilha Cup sommeren 2008. Dette var første kampen vår i den turneringen. Vi ledet 2-0 før Larvik kom tilbake og utlignet til 2-2. Men vi rykket ifra og vant tilslutt 4-2. Les mer om Lar Padilha Cupen på http://gossenfutsal.blogspot.com/2008/06/gossen-utsltt-i-kvartfinalen.html
Nesjar futsal består av spillere som i sommerhalvåret spiller for Nesjar IF, Larvik Turn og Fram Larvik . I 2008 havnet Nesjar IF på 11.plass i 4.div.
Futsallaget var i avd sør pulje 2 hvor de vant sin pulje med 10 seiere,1 uavgjort og 1 tap. De gjekk til mellomspill der de 4 beste lagene fra sør avdelingene møttes. Her vant Nesjar alle sine kamper,slo nr.2 Vestfossen knepent 3-2.
Nesjar er en dark horse i forhold til gruppe 1 største favoritter,Teisen og Lillehammer.
Vi opner PlayOff mot Nesjar Futsal fredag 6 mars kl 18.00 i Ekeberghallen.

Spillere: Mange spillere født rundt 1982-84
Nøkkelspiller: Lars Moholt
Goalgetter : John Øyvind Rosland
Kaptein : Stian Tangen

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei gutter!

Må korrigere dere litt, snitt alderen vår er lavere :) Har bare en spiller over 28..

Uansett, lykke til. Skal bli moro å møte dere igjen. Får håpe vi gjør et bedre inntrykk enn sist vi møtes med et rimelig amputert lag :)

Anonym sa...

Bommet vist med noen år der ja :)Skal rette det.
Ja,er spent på nivået i vår gruppe,vi vet veldig lite om lagene,så det blir endel synsing om det vi leser på internett. Dere får ha lykke til i vår åpningskamp 6 mars,dette blir gøy.

Anonym sa...

Snitt alderen er forøvrig 25 år på laget som skal innover til Oslo.

Ja, det blir spennende! Synd vi ikke får sett McD mot Pak.. Er vel muligens gruppefinalen som spilles først der, i alle fall om vi skal tro på "ekspertene" rundt omkring :)

Al Capone sa...

Nå er heller ikkje vi 100% klare for play off,så er det sagt. Har igjen 3 kamper,hvor vi må maks vinne 1 kamp.
Regner med det vil stå mellom ett av de to lagene ja :)Teisen og Lillehammer har gjort det bra i sine avdelinger.. men da er kanskje vi og dere i en fin outsider posisjon :)