fredag 6. februar 2009

Nasjonalt play-off til Telekiosken Futsal Liga 2009/10

Trekningen av de 2 puljene, vil finne sted mandag 16.02.09,dagen etter at Telekiosken Futsal Liga er ferdig.
-Spilletid: 2 x 20 minutter. Siste 2 minutter av 2. omgang er effektiv spilletid.
-Lagene spiller én kamp fredag, to kamper lørdag og to kamper søndag

-Spilles etter de samme turneringsbestemmelsene som for NFF 1. divisjon futsal.
-Spillested: Ekeberghallen, Oslo.

De 12 kvalifiserte lagene deles i 2 puljer á 6 lag, som spiller enkel serie (5 kamper),
hvor de to puljevinnerne rykker direkte opp til Telekiosken Futsal Liga.

Prosedyre vedrørende trekking av puljer
Det er vedtatt følgende prosedyre vedrørende trekking av de to puljene:
- Vinnerne i avdeling 1, 2, 3 og 6 seedes i gruppe A – og blir trukket ut først. Dvs. to lag blir trukket ut til hver pulje. Begrunnelsen for denne seedingen er at lagsgrunnlaget er størst i disse kretsene og antall år deltatt i futsal er lengst.
-Vinnerne i avdeling 4, 7 og 8 seedes i gruppe B – og blir trukket ut deretter. Dvs. at to av lagene trekkes ut i pulje 1, mens ett lag trekkes ut i pulje 2.
-Alle fem toerlagene seedes likt i pulje C. Dvs. at disse lagene trekkes ut med to lag i pulje 1 og tre lag i pulje 2.
Red.anm: Som vi ser er Gossen Futsal (avdeling 7) seedet i gruppe B,pga at vi er "nye" på futsalfronten. Fordel å komme i pulje 2,da den vil inneholde tre nr.1 lag og tre nr 2 lag.Pulje 1 vil får fire nr 1 lag og to nr 2 lag. Nå er det 33% sjanse for at vi havner i pulje 2,mens de i gruppe A har 50% sjanse å komme i pulje 2. Litt urettferdig seeding for våre del.

Kampene avvikles etter følgende spillesystem:
a)
Klubbene skal spille mot hverandre én gang, på nøytral bane.
b)Kampene settes opp og administreres av NFFs administrasjon.
c)Det gis 3 poeng for seier, ett poeng for uavgjort og null poeng for tap. Lagenes rangeres i en tabell der rekkefølgen bestemmes av poengtallet.
d)Dersom to eller flere lag ender på samme poengtall, skal rekkefølgen avgjøres etterfølgende kriterier:
1.Lag som har møtt til flest kamper, går foran lag som har møtt til færre kamper.
2.Står lagene fortsatt likt, går det lag foran som har best målforskjell, dvs. forskjellen mellom scorede og innslupne mål. Har noen av lagene fått registrert 3-0 etter Kampreglementets §§ 13-2 eller 14-10, skal resultatene også for de øvrige lag som står likt, regnes for 3-0 mot den/de motstandere det gjelder.

Står fortsatt to eller flere lag likt, avgjøres rekkefølgen av:
3.Antall scorede mål. Det lag som har scoret fl est mål går foran. For antall scorede mål gjelder samme regler som under pkt. 2 med hensyn til kamper avgjort ifølge Kampreglementets §§ 13-2 eller 14-10.
4.Ved fortsatt likhet er:
1)Resultatet av innbyrdes kamper avgjørende.
2)Står tre eller flere lag fortsatt likt etter at antall scorede mål er tatt i betraktning, avgjøres rekkefølgen av en tabell satt opp etter de innbyrdes oppgjørene mellom disse lagene. Dersom rekkefølgen fortsatt ikke er avgjort og det gjelder mesterskap eller opp-/nedrykk, skal rekkefølgen avgjøres ved kvalifiseringsspill