onsdag 18. februar 2009

Pak Teisen Futsal


PAK FC såg dagens lys i 2002 og går i dag under navnet Teisen Futsal. De var ett av 2 lag i vår gruppe som ble toppseedet i trekningen til Play Off.
Den sympatiske gjengen var utrolig nærme å klare playoff under NFF-kvaliken i 2008 avd øst. De har en meget solid sisteskanse, god grunnteknikk i laget og et par fartsfylte teknikere på topp samt noen store karer det er vanskelig å ta ballen i fra. Kjempet i toppen på SIS-tabell i 2007 og har ellers hentet en del sterke turneringsseire. I tillegg er de ett av norges beste lag i overtallspill 5 mot 4 om de er tvunget til å ta ut keeper. Ett underholdende lag å se på og er ett lag som kan slå alle i gruppe 1.
Teisen spilte i NFF 1.divisjon Øst avd.3 2008/2009 der de tok 1.plass 34 poeng,12 seiere 2 uavhjort og 2 tap,likt med Oslo City,men 5 mål bedre i målprotokollen. En sterk avdelingesseier mot gode lag som Haugerud, Oslo City og Gruner.
Pak Teisen Fc var også med på Lar Padilha Cup i juni 2008,der tapte de alle sine kamper i en tøff pulje ilag med bl.a Lillehammer Futsal som ble nr 2 etter Nidaros.
Av kjente spillere finner vi bl.a en av norges mest kjente futsaldommer Omar Rafiq. Laget består seg stort sett av spillere med oprinnelse fra midtøsten.

De ligger noen videoer på deres hjemmeside,se bl.a Shah leke seg her http://www.pakfc.net/index.php?option=com_content&task=view&id=84&Itemid=36

Spillere: 16 spillere fra 71-89 modell,med snitt alder på 27 år
Nøkkelspiller:Ali Khan (keeper)
Goalgetter: Shahid Shah
Kaptein: Shahid Shah

Gossen futsal spiller sin siste kamp i gruppe 1 mot Teisen Futsal noe som kan bli kampen om opprykket:
Søndag 8/3 Kl. 14.00 Teisen Futsal – Gossen Futsal

Vi ønsker Pak Teisen Futsal lykke til i Play Off

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei gutta,

Vi ser frem til Playoff og kampene, Lykke til :-)