lørdag 14. juni 2008

Gossen utslått i kvartfinalen

Erlend ble skadd i gruppespillet,og Simen kommer inn. Vi har fortsatt bare 2 innbyttere. I kvartfinalen møter vi ett KFUM lag som er ballsikre og offansive. Etter å ligget under 1-0 ,går vi opp i 1-1 etter skoring av Sturle. Simen skorer 1-2 målet etter turneringens finste angrep der Lars Inge fører opp langs siden,spiller til Sølve som på direkten chipper Simen igjennom alene med keeper. Her gjør han ingen feil,1-2. Så utligner KFUM til 2-2 i det 11 min før Gossen igjen går opp i ledelsen,d skjeri en kontring der Lars Inge blir spilt igjennom på venstre siden,slår forbi en forsvarspiller til Sølve,som slår inn foran mål der Lars Inge dukker på bakre og bred sider ballen imål. I det 21 min utligner KFUM nok engang etter hardt press. Vi begynner å merke kjørte,og har flere mulihgheter på slutten på kontringer,der bl.a simen er alene med keeper. 3-3 blir sluttresultatet.
Dermed var d klart for sudden death.
Vi starte med Sturle,Sølve,Kris og Simen,der vi begynner med ballen,og har ballen i hele1.min. så tar vi av Simen,de begynner med ballen,de tar ut keeper,og med 3 mot 3 ligger de foran vårt mål og slår trekanter og spiller ball. Avgjørelsen kommer 10 sek før slutt,da en KFUM`er skyter ifra skrått hold,mellom beina på Kriss og imål.
Dette var eneste kampen som gjekk til sudden death i hele sluttspillet,så vi kan påberope oss en solid 5.plass,no som er over all forventnig. Og vi har gjort alle forhåndstips til skamme!!
Gossen har idag skapt seg nok en gang ett godt rykte i futsalmiljøet.-.vi har nok engang kun 2 innbyttere i hele turneringen,imens motstanderne våre har både 5 og 6 spiller på benken. En fantastisk prestasjon fra Gossen Futsal!!

De øvrige kampene:
Gossen Futsal - Larvik Futsal 4-2
Sturle,Sølve,Lars Inge og Kriss (på akkumulert frispark ifra 10 meter) Gossen leder 2-0,Larvik går opp i 2-2,men gossen viser styrke og vinner kampen komfortabelt 4-2

Gossen Futsal - Samemafian 3-2
Sølve 2 og Sturle 1 mål
Gossen leder alle gangene,men mafian holder oss en stund på 2-2. Gossen slår ut eliteserilaget fra turneringen!

Gossen Futsal - Haugerud 0-5
Gossen merker kjøret. Møter ett Haugerudlag vi er fult på høgde med,men vi gjør enkle feil,og fustrasjonen brer seg i laget. Vi var allereie vidare før denne kampen,så det preget nok spillet vårt.

KFUM kom seg forøverig til finalen etter å ha slått Fyllingsdalen 6-4 i semin,men gjekk på ett kjempetap i finalen mot ett meget godt Holmlia lag. Sluttresultatet ble hele 8-2.

Gossen Futsal gratulerer Holmlia med seieren og Hajduk og Lars Erik Hempkins med godt gjennomført turnering!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei gutta og takk for glimrende innsats på Lørdag. Moro med nye "overraskelser" i futsalmiljøet. Bare så det ikke er noen misforståelser: Jeg spiller på Haugerud, men arrangerte cupen for Hajduk Bergen. Bare sier i fra i tilfelle noen tror Haugerud arrangerte dette, det er feil :)

Regner med at oppsummeringen av cupen ligger ute om 1 time eller 2.

Mvh,
Lars Erik Hempkins (ser du P'en?) :D

Anonym sa...

da er feilen rettet :)