lørdag 14. februar 2009

Kristoffer Nilsen igang for GFK


Kristoffer Nilsen har sagt ja til å bli med Gossen Futsal i siste runde 28 feb. Dette har vært planlagt lenge fra vår side,viktig nå å få kjørt inn og drillet alle som skal være med i Play Off. Kristoffer fekk forespørselen ikveld og flybilletten ble bestilt minutter etter at han fekk grønt lys. Vi kan også røpe at han blir med i Oslo og blir en viktig brikke i Play Offen 6-8 mars.

Kristoffer gjorde sine saker veldig bra i sin første futsalturnering Lar Padilha som gjekk sommeren 2008 i Oppsal Arena. Han viste der et veldig stort engasjement og styrke som siste skanske. Få keepere er like reaksjonsterk som han,og blir nok gull verdt i håndballmålet i de tette og tøffe kampene vi får helgen i uke 10. Vi er veldig fornøyde med nyervervelsen,og ser frem til ett veldig godt sammarbeid.

Kjell Inge Viddal som har voktet buret med glans hittil i 1.div er også med,og vi har dermed spikret en av de viktigste plassene i ett futsallag,nemelig keeperrollen.
2 av 12 spillere er nå presentert til Play Off.

2 kommentarer:

Anonym sa...

en fantastisk keeper i Hr.Nilsen. Storspilte på Volda i sin tid,og passer nok også godt på en futsalbane! Lykke til "Stoffer" og gossen futsal!

Anonym sa...

Fantastisk reaksjon på na manj mann! som ei spent fjør det :)