søndag 4. januar 2009

Ståle ute i 6 mnd pga skade


Ståle Varhaugvik er ute med skade i 6 mnd etter at akilessenna røk tvert av i kampen mellom Gossen Futsal og The Players. Det var i sluttminuttene,Ståle stod som bakerste spiller,skulle gjør ett ryk forbi Kai Sildnes,han hører en smell og i det neste steget svikter foten under han. Ståle blir liggende med store smerter,og mistanken om at akilessenna var røket var der. Vi kjente tydelig forskjell på høgre og venstre fot da vi kjente på senna.

Smerten ga seg etter en time og Han greide og gå på foten. Etter cupen dro han ned til legesenteret i elnesvågen hvor de fekk undersøkt han. De trodde det kun dreide seg om en muskelbrist. Men etter å ha overbevist legen,fekk han dra til sjukehuset og røntgen.

En spesialist såg med engang på bilde at senna var av,og beordret operasjon med det samme.

Ståle fekk spinalbedøvelse og vart bedøvd fra ryggen og ned. Operasjonen varte fra 23.30-01.00. Ett 7-8 cm sår vart det,og akilessena sydd ihop igjen..

Nå går han med gips,der fotbladet peiker nedover(som å gå i høyhælte sko) for å gjøre akilessenna så slak som mulig. Om 14 dager er det på med en ny gips for å få foten i 90 grader,forså senerer å ha på en enda ny gips så foten bli stående i spissere vinkel en 90 grader.

Det vil ta 6 mnd før han kan begynne å trene akselrasjonssport igjen.

Ståle vart jo toppskorer og finalens spiller i romjulscupen,og var også på god veg til å kunne klare det samme i ROE,han var i storform. Ståle får nå heller ikkje med seg 1.div futsal og evt play-offen i mars.

Det skjedde også enda en ulykke tidligere i turneringen i kampen mellom La Cosa Nostre - Fc Basel. Daniel Kjellnes (som har vært på mange treninger hos Gossen tidligere) går inn i en duell med full fokus for å smelle til ballen, men akkurat i det han skal til å sparke, treffer leggen til Daniel over foten/ankelen til Andre Hoem Hansen hos La Cosa Nostre. Dette medfører til at begge beina i høyre skinnlegg til Daniel knekker rett av. Han blir liggende i store smerter og havner etterhvert på sykehuset i Molde.

Vi ønsker både Ståle og Daniel lykke til videre. Dere kommer nok sterkere tilbake!
Tvi-tvi!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

synd d der ståle. Kneet mitt er ikke så bra heller,går på krykker og drar for å MR i ålesund i morgen eller tirsdag:/

Anonym sa...

Veldig synd med Ståle. Vi håper at sykeoppholdet og operasjonen har gått best mulig, og ønsker god bedring i opptreningsfasen.

Hilsen gutta på Rushden

Anonym sa...

God bedring Ståle, vi snakkes forhåpentligvis på jobb :)

Anonym sa...

i trur ikkje d e samme daniel som var me oss å trente...

Anonym sa...

Daniel Kjellnes har vært på endel treninger hos Gossen ett par år tilbake i tid og sensest nå i høst ilag med sin kompis Daniel "Daffa" Pedersen.

Anonym sa...

aha.. da så..; )