søndag 11. januar 2009

Gossen Futsal gjorde rent bord!




Bildetekst; Gossen Futsal gjorde rent bord og vant alle sine kamper idag på en meget overbevisende måte i Orklahallen.

Orklahallen består seg i 2 haller. En eldre del og 2 nyere deler. Vi spilte idag kampene våre i den eldre delen,ett meget godt spilleunderlag,parkett med ett plastbelegg,noe som ga ett meget "dempet" underlag.
Gossen Futsal - Bjørgan 11-0
Dette som i ugangspunktet skulle være toppoppgjøret i midt-norsk ble istedet en parademarsj for Gossen Futsal. Bjørgan stilte idag ett sterkare lag en i forrige runde og gjekk helt klart inn for å slå oss. Men med Jørgen i skoringsform og Gossen Futsal i stor form er vi umulig å stoppe. 5-0 til pause. Vi høvlet over Bjørgan og ga oss ikkje før det stod 11-0. En meget god kamp fra vår side! Jørgen 6 mål,Sølve 3,Kjetil 1 og Daniel 1. Vi gratulerer Daniel med sin første skoring for Gossen Futsal og 1.div.


Gossen Futsal - Byneset 8-0
Byneset spilte sin første kamp idag med å slå NTNUI 4-0.
Men mot oss var de sjanseløse. Vi roter litt i starten,men når vi først får hull etter 3 min er vi igang. Meget godt gjennomført kamp fra vårt 1.mål og spiller trygdt defansivt. 5-0 til pause. Holder nullen nok engang. Målskorere ble Jørgen 4,Kjetil 2,Sølve1 og Daniel 1.
Gossen Futsal - NTNUI Futsal 17-0
De kom til Orkanger idag med kun 5 mann,og skal ha honnør for at de stilte. Selv om vi idag møte ett noe svakt Ntnui-lag viser vi styrke ved å kjøre løpet helt ut. Pauseresultatet var 7-0,vi kjører opp ett hakk i 2.omg og vinner hele 17-0. Målskorere i denne kampen var Jørgen 5,Sølve 4,Kjetil 3,Daniel 2 og Sturle 2. Da har vi ett mål til overs vi ikkje er helt sikker på hvem skoret,men vi får se på video som blir lagt ut etterhvert på Youtube,så får jeg redigere innlegget senere ;) Etter å ha sett igjennom kampen skal Sturle ha 3 mål og ikkje 2 som først antatt. (Red.anm.)
Vi hadde før dagens runde hele 34-4 i målforskjell,og toppet dette med dagens kamper til nå å ha hele 70-4 i målprotokollen. Ubeseiret med 18 poeng på 6 kamper. Holder idag nullen i alle kampene og Jørgen prikket inn hele 15 mål og vi spiller skikkelig fin futsal med mye klikk klakk foran mål. Mange var imponert over hva de såg av oss på parketten idag,og mente vi absolutt fortjener eliteseriplass iår. Vi får se,play-offen 7-8 mars blir knalltøff,men vi skal nok få forsterket laget enda mer til da.
Takker Byneset for at de ble med å flytte frem vår siste kamp,noe som gjor at vi var hjemme igjen i 19 tia,selv etter en ufrivillig stopp på Høgseth.
Vi takker også Lars Inge for flott filming av dagens kamper,video med Lars Inges kommentarer "på tape" blir lagt ut på youtube fra ikveld av.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer!! Bra at norsk futsal får se litt av nivået fra Romsdaln :)

Anonym sa...

grattis..;)

Anonym sa...

Jaja, kanskje Rushden Open burde vært kvalik.

Anonym sa...

Setter spørsmålstegn ved nivået på turneringen!

Anonym sa...

Det e Gossen Futsal so e go over hele kampen som varer i snitt 32 min. Tror faktisk mange av de såkalte "gode lagene" her i Romsdal skulle ha slitt med å vunnet kampene så mye som Gossen gjør.

Anonym sa...

ivar andre.heh..typa dåkkå:)...legg musikk til filmen du redigerer,så me slæpp å hæra na pjattinga mi hæle tia;)

Anonym sa...

helt eni me ben j :P