fredag 30. januar 2009

Spillerstallen er nå komplett

Bildetekst; Hoset,Sundsøy og Kruse er 3 av spillerne som skal representere Gossen Futsal i Play-Offen. Bildet er fra Brynhallen 08,der Eksos ble nr 2.


Da overgangsmarkedet stenger 31.januar,har lagene i 1.div frist til idag med å oppdatere spillerlistene. Gossen Futsal stod med 13 mann i stallen,men kan utvide til max 18 mann.
Det har vi gjort,5 mann av meget godt kaliber har sagt ja til å bli med på Play-Off 6-8 mars. Selv om vi enda ikkje er helt 100% sikker på at vi vinner avd midt-norge,kjører vi på for fullt med tanke på å kjøre inn de 5 spillerne inn i laget. Det er vel igunnen kun latterlig teori som kan frarøve oss avdelingsseieren. De 5 kvalitetspillerne er;
Simen Nerbøvik,Gossen Futsal
Yngve Kruse, Eksos
Jan Erik Hoset,Eksos
Rune Sundsøy,Eksos
Even Heggdal,Søre Luton

Derfor vi har gått ut med å hente inn disse er at vi mister noen spuillere frem mot Play-Offen. Kåre Øyvind skal bli far,hans bedre halvdel har termin 8 mars.
Ståle Varhaugvik ute med skade
Lars I. Jensen ute med skade.
Kun 12 spillere kan være i stallen som skal representere Gossen Futsal i historiens første 1.div kvalifisering der 2 av 12 lag rykker opp i Telekiosken Futsal Liga (Eliteserien i Futsal) De 12 spillerne er i skrivende stund spikret,men vi har noen spillere i stallen vi har på vent,da mye kan skje frem mot mars med tanke på jobb,skader og sykdom.
Vi vil etterhvert legge frem 12 spillere, en og en spiller ,dag for dag, frem mot kvaliken.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kongelaget ta her :)

All star laget i ROE09