søndag 4. januar 2009

2.plass i ROE 09

Gossen spilte underholdene og god fotball. Feide bort all motstand på imponerende vis,helt til finalen,da ble det kollaps.
For GFK spilte idag Lars Inge (keeper)
Sturle,Simen og Andreas (bakspillere)
Sølve,Jørgen og Ståle (fremspillere)
I vår første gruppespillkamp møtte vi Vestnes Futsal,ett lag vi kun har møtt 1 gang tidligere,ta ble det tap 3-2. Men på lørdag var det aldri noen tvil hvor seieren ville ende. Gossen spilte meget bra og vinner kampen 3-0 etter skoringer av Simen, Sturle og Jørgen.
I kamp nr 2 møter vi EOI gutæn ett ungt lag vi aldri har møtt tidligere. Her blir det plankekjøring og vi vinner lett 5-1. Lars Inge får seg en smell etter ett soloraid.
Vestnes Futsal - The Players 4-2
I siste gruppespillkamp måtte 1.seedede The Players slå oss om de skulle gå videre. En tøff oppgave. Gossen spiller en av sine beste kamper og slår Players hele 4-0. En meget bra kamp fra Gossen Futsal. Det er i denne kampen Ståle får sin skade. . Herifra og ut har vi kun 1 innbytter.
Vi blir trekt ut til å møte KVAKKOS ENGLER i kvartfinalen. Dette er ett lag bestående av Kr.sund omegn spillere Alexander Kvarsvik, Espen Nilsson, Espen Sørli, Lars Jørgen Melland, Erlend Sivertsen, Roar Henden, Ronny Svanemsli, Kristian Bævre og Andreas Røsand. En fin kvartfinalemotstander i ett lag vi aldri tidligere har møtt. Jørgen lager 1-0,Lars Inge sparker ballen imål bak en utrusende keeper til 2-0,før Sturle punkterer kampen til 3-0. Espen Sørlie gjør englenes trøstemål på tampen av kampen. Vi vinner denne kampen 3-1.
Semifinalen møter vi Vi Stiller; Trym N. Jacobsen, Truls N. Jacobsen, Svein Tore Brandshaug, Rolf Anders Strandebø, Thomas Mork, Per Olav Inderhaug, Espen Rødseth, Stian Monsen og Ole J. Strandhagen Et hyggelig gjensyn med en fin gjeng,en god stund siden vi har møtt dette laget. Vi legger oss lavt og spiller kontringsfotball. Dødelige effektive er vi når vi først slår til med hurtige overganger og presis futsal. Sølve lager 1-0 tidlig i kampen,Jørgen prikker inn 2-0. Så reduserer Vi stiller til 2-1 v\Strandhagen og det er igjen nerve i kampen. Men på ett innspark avslutter Sturle fra 15 m og fasetter sluttresultatet til 3-1 med å dunke ballen i nettaket! Bra jobbet av samtlige i denne kampen.
I den andre semifinlen vinner Wrexham over Eksos etter en eksos bom på starffekonk. Det stod 3-3 etter ordinær tid.
Bronsefinalen vinner Vi stiller - Eksos 5-3

Gossen har storspilt i de 5 første kampene skal vi vinne finalen iår?
Wrexham består seg av spiller ifra Sunndal; Torbjørn Evjenth, Torgeir Ruud Ramsli, Ola Ruud Ramsli, Tor Erik Torske, Eivind Lervik, Vidar Furu Øye og Asgeir Snekvik. Ett meget godt lag.
Gossen går tidlig opp i ledelsen ved Jørgen,han får god treff fra venstre kant og fyrer løs fra 15 m. Meget bra prestasjon! Vi ligger meget lavt. Men Tor Erik Torske får ganske lett gjøre 1-1 og 1-2! Så blir Lars inge nok engang skadet i en duell,kneet får seg en smell og mange hadde nok måtte gitt seg her,men ikkje Lars. Ola Ruud Ramsli som også ble kåret til turneringens diamant skoret kampens siste til 1-3. Gossen er framme på ett par store sjanser alene med keeper men greier ikkje overliste Wrexhams sisteskanse.
Gossen får med seg en stor pokal og 1000 kr i premie for 2.plassen.
Alle kampene ble filmet denne gangen,og vil bli lagt ut etterhvert her på nettstedet!
All Star Teamet i turneringen ble:
Keeper; TORBJØRN EVJENTH (Wrexham)
Bakspillere; SVEIN TORE BRANDSHAUG (Vi Stiller) og SØLVE STARHEIM (Gossen).
Fremmspillere; RUNE SUNDSØY (Eksos) og OLA RUUD RAMSLI (Wrexham).

Toppskorer ble EVEN HEGGDAL (Søre Luton - Midsund/Brattvåg) med 7 mål

Gossen målskorere; Sølve 5 mål,Ståle 4,Sturle og Jørgen 3,Simen 2 og Lars Inge 1 mål

Oppsummering; Gossen reiste til Frænahallen idag med ett skadeskutt lag,4 mann har ligget med influensa bare dager og timer i forvegen. Vi har utespiller Lars Inge imål. Mange lag ville nok trekt seg fra en sånn tøff turnering i en tilsvarende situasjon. Så all honnør til de som stilte opp! Lars inge storspiller i mål og imponerte nok mange i hallen idag. Var nok avgjørende i mange kamper idag. Vi har best målforskjell av samtlige lag idag,med 18-6 i målprotokollen. Hadde ikkje Ståle blitt skadd og Lars Inge ikkje skada kneet så tidlig i finalen ville vi nok gått seirende ut av tureringen,men Wrexham skal ha honnør for at det gjør finalen spennede,de er det beste laget vi har spilt mot her lokalt iår,så det er en verdig vinner av ROE 09.
Rushden familen gjør nok ett prikkfritt arrangement her er det bare er å ta av seg lua. Meget høyt nivå på lagene,tøffe og tette kamper fra første til siste spark i turneringen,og maten i kiosken var fenomenal!! Vegard Forren spilte for Les Blues,men det ble slått ut i gruppespillet. Representanter for Gossen Futsal tok turen til elnesvågen og Gossip senere på kvelden og hadde en fin sosial kveld på det som vart banketten for ROE 09.
Vi gleder oss til tredje utgave av ROE!
Les mer på http://rushden.blogg.no/ og http://www.eoifotball.no/?pageID=133&ItemID=796

3 kommentarer:

Anonym sa...

Noen rettelser:i scora med skudd ikkje kast:P og i skada kneet i 2 kampen mot eoi guttene i et raid og skudd forsjølk:P:Pso slo i kneet en gang t i finalen,som jor meg nesten innvalid..det var før de scora på meg;);)

Anonym sa...

Strandhagen, ikke Strandebø som scorte i finalen.

Anonym sa...

http://webtv.tv2.no/webtv/mini/main.do?ref=nff&treeId=2701