lørdag 24. januar 2009

Gossen med storeslem i Stjørdal

Gossen Futsal ankom Stjørdal og Fosslia Fjellhall med kun ett mål i siktet,å vinne kampene mest mulig.
Gossen Futsal - Byneset 12-0
Byneset starter kampen taktisk og legger seg godt bakpå. Vi sliter med å finne hull i muren. Etter 6 min kommer 1-0 og flere blir det,det rakner fullstendig for Byneset når Gossen får spillet på gli. Hele 12-0 blir sluttresultatet. Vi holder tett bakover og pynter skikkelig på målprotokollen. Spesielt 2.omg er en av årsbeste fra oss.

Gossen futsal - NTNUI Futsal 13-4
1.omgangen i denne kampen er noe av det beste vi har gjort,og det seier ikkje lite folkens,makan til spill har vel sjeldent eller aldri vært vist i denne hallen. Hele 10-0 til pause. Men veien fra himmel til helvette er tydligvis kort,2.omg går vi på en skikkelig skrell og taper 3-4. Fra årsbeste til årsverste i samme kamp. Det ligger litt i at vår 7 manns tropp ble utslitt i 2.omg,vi jager formye og stresser. Ntnui stilte idag med 12 mann i stallen.

Gossen Futsal - Somalia 24-4
Målsetningen før denne kampen var å skore flere mål en i forrige møte,da vi vant hele 22-0.
Det står 13-2 til pause,og vi ligger i rute. Men Somalia stiller ett bedre lag idag en i forrige møte. Vi stopper på 24 skorede mål,slipper inn 4 enkle mål,men slik er ikkje lett å unngå. Jørgen med 10 mål i denne kampen. Somalia har teknisk gode spillere,men de fungerer dålig som lag.

Vi skoret hele 49 mål,men slapp inn 8 bakover. Vi har totalt 119-12 i målprotokollen. Meget imponerende etter 9 kamper. Det gir ett snitt på over 16 mål pr kamper.
Målene ble idag skoret av Jørgen 17,Kåre 9,Sølve 9,Sturle 7,Daniel 6 ,Kjetil 1.
Jørgen er nå oppe i totalt 40 mål på 9 kamper. Fantastisk måltyv denne Varhaugvik.
Kjetil som hadde hatt en fin progresjon fra 1. til 2. runde når det gjalst mål,skulle denne runden ta den helt ut,men det vart kun med 1 mål idag....22-3 målet mot Somalia...Bra av evigunge Gjelstenli. Daniel P viser seg frem som en offansiv bakspiller med nese for mål,putter mange mål idag,og seier selv at han er ferdig med FC Basel..vel vel...Nå skal gutta på byen,tr.heim bør ikkje føle seg trygg ikveld...