lørdag 31. mai 2008

Stortap mot Træff2

Gossen fekk seg idag et stortap mot Træff2. Allerede etter 1 min kommer de susende rundt på kanten og får lagt inn på en umarkert træffspiller som får en enkel jobb til 1-0. De har to gode vinger som får komme til mye innlegg. Ellers er de gode på dødball. Vi har ett helt forsvar ute fra kampen idag pga skade og jobb osv...god innsats blant de som stilte opp,men uten erfaring og rutine som bakspillere blir det ikkje lett å få ett lag til å harmonere. Mye bytter fram og tilbake på spillere. Vi skaper endel godt spill i laget,spesielt i 2.omg.
Træfflaget er ett lag vi hadde spilt lett rundt om vi hadde hatt samme forsvar som forrige kamp.
9-0 stod det til 20 min igjen av kampen..fra da har vi vår beste periode og har faktisk flere sjanser og skaper mye mer en Træff gjør. Vi har 2 kjempesjanser iløpet av 1 min,bl.a etter ett kjapt frispark fra Sølve som keeper redder mesterlig da Sturle skyter fra kloss hold..men på påfølgende angrep kommer reduseringen, 1 min før full tid,Sturle løper opp enn ball på venstre side og legger inn til Sølve som setter ballen perfekt med hodet ifra 10 meter,over keeper og i nettaket. 9-1 er egentlig ett dårlig bilde av kampen,men det er målene som gjerne blir husket.
Neste kamp er allerede på tirsdag hjemme mot Åndalsnes,og kamp igjen på fredag hjemme mot Bud. Så det blir ingen treninger i neste uke.

Ingen kommentarer: