søndag 11. mai 2008

Borte mot KFK mandag 2.pinsedag


2.pinsedag er det duket for vår kamp nr 4 i årets serie. Denne kampen må vinnes skal vi komme oss bort ifra bunnen av tabellen. KFK er ett ungt lag,men har med seg rutine i spillere som Øyvind Bjerkestrand,Frode Wiik og Vidar Hoseth. KFK tapte 1-0 borte mot Misund forrige helg,men greide 2-2 mot Åndalsnes og vant hele 0-8 i serieåpninga mot Gry\Ak2. Ett lag vi kan matche på en god dag.

Sveinung har kommet med melding om at han er syk,dermed går bussen ut,og inn kommer 5 biler. Da reiser vi til Kr.sund med 16 spillere. Vi stiller ok lag,Kåre Øyvind er med, en spiller vi har savnet tidligere iår og vil tilføre laget mye.
Laget:
Trond,Sivert,Kåre Ø,Frank,Ole Albert,Jamie,Sturle,Sølve,Tormod,Lars Inge,Aleksandre ,Ståle,Emil,Ivar,Even og Prederaban..+ Roy og Asbjørn. Ute med skade er Sveinung (bihulebettenelse),Øyvind (jobb) Freddy og Robert (begge strekk) , Marius (magesjæu) ,Odde (hjernerystelse) og Magnus (tannskade)
Sturle,Lars Inge,Ole Albert,Asbjørn og Per Breivik kjører.
Kampen ble jo som kjent flyttet fram 2 timer for å få med Roy. KFK-banen kl 17.00 er det nye tidspkt og ferga går ifra Gossen kl 14.30.

Ingen kommentarer: