fredag 30. mai 2008

Kamp mot Træff2

Lørdag er den duket for ny kamp på kgb på Lubbeneset,denne gangen er det Træff 2 som står på andre banehalvdel. Vi må unnvære Kåre Øyvind(jobb) ,Sveinung (skade\bortreist) og Ole Albert (jobb). I tillegg sliter fortsatt Odd Kristian med ettervirkningene av en hjernerystelse og blir heller ikke med. Aleksandre er på MOT-leir. Trond sliter me vond rygg,men er med i troppen,enten som keeper eller utespiller.
Træff2 er ett lag som varierer mye i prestasjon..lik oss med andre ord. Det ligger midt på tabellen med 7 poeng,1 poeng mer en oss. De har en uavgjort mot Vestnes,tap mot Rival2,Gry\Ak2 og Sunndal2, og seier mot Midsund og hele 7-0 seier mot Åndalsnes.
Taktikken vår får bli lavt press og kontringer. Vi kan vente oss en tøff kamp imrg,og vi får bør være fornøyd om vi får med oss poeng imrg.
Ferga går 14.30. Vi har 4 biler,Sølve,Asbjørn,Ståle og Magnus kjører. I tilegg kjører Freddy(skal ikke hjem igjen) og Jaime (med familien). Garderober på idrettens hus ved gamle molde stadion. Kampen starter kl 16.00. Hoveddommer blir samme som sist kamp,Hallgeir Tallstad. På linjene finner vi Inge Ersnes og Ole Jonny Nekstad.
Igår spilte Rival2 - MFK3 1-2 og idag Vestnes - Gry\Ak 2-2

Ingen kommentarer: