Gossen Dahle2 3-2

Gossen stilte idag med følgende mannskap:
Lyngvær\Tangen,Dale-Vassdal-Bakkemyr-Nerbøvik,Rindarøy\Ræstad-Starheim-Starheim-Jaime-Byttingsvik\Myrvang,Ståle Varhaugvik
Trond måtte hive inn handkleet under oppvarminga pga vond rygg,dermed var det duket for Frank imål. Magnus som egentlig ikkje var i troppen, stakk hjem og hentet sko og hansker og fekk stå 2.omg.
Gossen spiller mot vinden i 1.omg og blir presset langt bak på banen til tider. På ett av mange angrep får de lagt inn framfor mål ifra vår høyre side,der dukker en Dahle spiller opp på 1.stolpe og stupheader ballen i fin bue over Frank. 2-0 kommer etter ett innlegg ifra vår venstre side som daler ned på motsatt dørlinje og på merkelig vis skorer de fra død vinkel etter litt svakt press ifra oss. Frank låg helt inne ved stanga,men den smøg seg forbi.
Dahle har mange tekniske spillere,og vi løper mye imellom.
Gossen har 2 store sjanser i 1.omg,den første da Ståle dribler av 2 mann og får lagt inn ifra høyre,der dukker Sturle opp,men headingen stryker stolpen. Det burde faktisk stått 1-0.
Den andre sjansen skjer vel 1 min før pause da Sølve kriger til seg ballen ogifra 16 m setter ballen til side for keeper,dermed redusering for oss til 1-2 som også ble pauseresultatet.

I pausen ble vi enige om å være tøffere i duellene,bruke bredden på banen og sidemidtbanene mye mer. Det lykkes vi svært bra med,det smeller mer i duellene og Dahlespillerne blir sure. Kantene blir brukt mer,og vi skaper mange sjanser på løpende bånd. Vi har kampen,og 15 min ut i 2 omg kommer utligningen da Sturle snapper opp en tversoverpassning og setter ballen ifra 18 m ut til siden for en sjanseløs keeper.
10 min senere har vi corner da sveinung blir revet ned,og dommer Hallgeir Tallstad peker på straffemerket. Freddy setter straffen noenlunde midt imål,men keeper slenger seg,dermed har vi snudd kampen til 3-2. Vi gjør endel taktiske bytter på slutten av kampen,der Aleksandre,Pred og Even får rase av seg. En god kamp ifra samtlige spillere,spesielt 2.omg var en av årets beste.