Tap for Gossen i Molde

På kunstgressbanen på Lubbeneset i Molde ble det idag tap 5-1 mot MFK3.
Vi stilte med følgende lag: Magnus,Ole Albert-Sturle-Øyvind-Ivar,Pretheraphan-Sølve-Jaime-Ståle-Tormod, og Lars Inge som ensom svale på topp. Benken: Frank og Aleksandre.
MFK stiller med ett ungt,teknisk og samspilt lag med mange spennede spillertyper.
Vi får oss en skikkelig nesestyver den første delen av kampen. I det 19 min står det 5-0 til MFK. De skorer i det 4,6,7,14 og 19 min. Da setter vi Lars Inge bak på venstre backen,Ole Albert går over i høyre side,og Ivar spiss. Vi legger forsvaret og midtbanen lavere,da får vi komprimert laget så mye at vi endelig får kontroll på MFK. Her ifra og ut spiller vi bra og er fult på høyde i perioder. Vi skaper noen halvsjanser fremover,men 5-0 står seg til pause.
I 2.omg fortsetter vi det gode forsvarsspillet vi hadde i slutten av 1.omg,og i det 60 min kommer Ivar seg igjennom MFK forsvaret,setter skuddet i stanga,men på returen gjør en uheldig MFK forsvarer selvmål da han avklarer ballen. Bra jobbet av unge Hukkelberg! Vi skaper endel sjanser på brudd og kontringer,der vi også får komme til skudd. Lars Inge får seg ett par frispark fra 25 meter,og endel klikk klakk spill skaper vi fra midtbanen og fremover Med litt mer flaks kunne vi godt ha skoret ett par mål til..5-1 blir sluttresultatet,noe vi må si oss meget godt fornøyd med. Vi tok oss kraftig inn i forhold til det første 20 min,og vinner faktisk de siste 70 min med 0-1. Vi gjør endel bytter idag, Frank inn på midtbanen og Aleksandre på topp,der sistnevnte til tider herjer med midtstopperne til MFK! Ca 50 tilskuere såg kampen,der ca 15 var ifra Gossen. De fekk se en underholdene kamp,med mange morsomme episoder.
Med fult lag i returkampen til høsten,så er dette laget absolutt overkommelig.