tirsdag 3. juni 2008

Gossen-Åndalsnes 0-1

Gossen tapte i kvel knepent 0-1 etter at det stod 0-0 til pause. Vi har en god 1.omg der vi produserte mange fine angrep,og kom til mange skudd på mål. I pausen må Kåre Øyvind ut pga av strekk. Åndalsnes starter 2.omg forrykende,men vi rir av stormen og det er ganske jevnt,før ÅIF fekk sin skoring i det 73 min da vi slurver i forsvar.. E.Vengen kommer seg inn foran våre 2 midtstopper og alene med keeper gjør han ingen feil.
Etter dette legger vi om til 3 spisser uten at det fører til flere angrep,tvert imot får ÅIF 3-4 store sjanser,og uten en god Trond imål hadde det nok sett mye verre ut resultatmessig ikvel..
Alt i alt en jevn kamp.
Dagens lag var : Trond,Øyvind-Kåre-Sveinung-Odde,Jaime-Sturle-Ståle-Sølve,Freddy-Sivert. Benyttede innbyttere var Prederaban,Ivar og Magnus