mandag 15. desember 2008

Sammendrag ifra helgens kamper

Serien ble åpnet lørdag formiddag med kamp mellom Gossen Futsal og Bjørgan. I etterkant av den første spillhelga kan det se ut som at nettopp disse to lagene vil gjøre opp seg imellom om avdelingsseieren. Første omgang er jevn og tett der Bjørgan leder 2-1 ved pause. 2.omgang setter imidlertid Gossen Futsal opp tempoet og presisjonen i spillet. Gossingene vinner de siste 15 minuttene 6-0 og viser denne omgangen at erfaring og lagstaktikk fra futsal er noe de drar stor nytte av i kamp mot reine "fotballspillere". Gossen vinner 7-2 og får en flott start på futsalsesongen.
Gossen holdt stø kurs hele denne lørdagen og vant 5-2 over Byneset, og hele 22-0 over Somalisk idrettsklubb som forøvrig spilte sin første futsalkamp noensinne.
Noe jevnere kamper ble det på søndag. Somalisk idrettsklubb løfter seg krafig etter stortapet lørdag og tapte bare 7-4 i en jevn kamp mot NTNUI. Bjørgan løftet seg også, og med en David Monkan i scoringsform nedkjempet de både Byneset og NTNUI.
Vi ser tilbake på et godt arrangement og gode rammer rundt kampene den første spillhelga. Mange lag har nok endel å gå på rundt det lagstaktsike ennå, men vi opplevde i store perioder hurtig og teknisk fotball og ikke minst mange vakre mål.
Resultater fra den første spillhelga: (Steinkjerhallen)
Gossen Futsal - Bjørgan: 7-2
Byneset - Gossen Futsal: 2-5
Somalisk IKT - Gossen Futsal: 0-22
Bjørgan - Byneset: 9-2
Somalisk IKT - NTNUI: 4-7
NTNUI - Bjørgan: 3-7
Somalisk - Byneset: 2-12