fredag 26. desember 2008

Gossen vant pulje A

I dagens første kamp spilte Gossen1-Gossen2 1-0. Vi ville ha med begge lagene videre til sluttspillet,vi i Gossen 1 la opp til en enkel kamp for 2 laget og hadde tenkt å gå for uavgjort,men det var før dette angrepet;. Gossen 1 gjekk opp i 1-0 ca 5 min ut i kampen etter ett fantastisk angrep. Det starter ute på høyre side,med ett innspark som blir lagt over på motsatt der Ståle sto for en av dagens prestasjoner da han brassesparker ballen knallhardt ned til en fremmadstormende Kjetil Gjelstenli som dunker ballen i nettaket bak en sjanseløs Hr.Nilsen. Matchvinner Gjelstenli sa etter kampen at dette overgjekk alt han hadde vært med på,ikkje rart med en sånn skoring etter en sånt angrep. Vi ville jo som sagt ha med 2 laget videre til sluttspillet,ga dem sjanse på sjanse på sølvfat,da ett uavgjort resultat ville vært perfekt i en sådan kamp. Men de greide dessverre ikkje omsette sjansene til mål..helt på slutten av kampen prøver vi å skore sjølmål,men heller ikkje den gjekk inn. Så det ble med 1-0..noe som sannsynligvis slo litt piffen ut av "innsiå/utsiå"
Gossen - Bryn 1 7-2 etter
Gossen - Malmefjorden 1 5-1
Gossen - Elnesvågen 1 8-1

Antall målskorere er ganske likt fordelt,med 21-4 i målforskjell. Kan nevnes at Kjell Inge,vår keeper,skoret med ett kast over hele banen.
Ellers kan nevnes at Gossen2 vant imponerende 11-1 mot Bryn 1
Gossen1 og Elnesvågen 2 gjekk videre fra pulje A

3 kommentarer:

Anonym sa...

prøvde å hjelpe oss til ett uavgjort resultat..er det unnskyldningen for at ikkje ble mer enn 1-0 og at vi hadde de fleste kjangsene..latteli skrevet:P:P

Anonym sa...

HEHEHE ja dere vant fortjent gutter ;)

Anonym sa...

tosk!