onsdag 31. desember 2008

Godt Nyttår!!!

Vi er nå timer unna ett nytt og spennede år for Gossen Futsal Klubb. Året 2008 har ikke vært mindre interresant,og bydd på mange innholdsrike opplevelser.

5. jan spilte vi oss til en finale i historiens første Rushden Open.

19.jan og 24 feb kvalifisering til Eliteserien i futsal regi NFF avd vest i Askøy Forum,Bergen, hvor 12 lag stilte,vi havnet tilslutt på øvre halvdel. GossenFutsal ble etter dette ranket på 28.plass av 100 beste i Norge hos Alsos Rankinglist

14.juni stilte vi opp i Oppsal Arena i Oslo på Lar Padilha Cup,en cup der inntektene gjekk til fattige barn i verden(Brasil). Vi slo ut eliteserielaget Harstad Futsal og var så nære som overhode mulig på å slå ut KFUM Futsal. Vi havnet på en respektabel 5.plass,laget som imponerte mest i turneringen!

2.okt samles 8 personer og danner Gossen Futsal Klubb. Vi blir med dette historiske, som første futsalklubb i Møre og Romsdal ble vi medlem i Norges Idrettsforbund og Olympiske Komitè!

15.nov kom høstens første turnering i Brynhallen med Umbro Futsal Cup. Vi stiller med kun 3 av de faste,men kommer oss likevel til semifinalen vor vi tapte knepent 1-2 mot turneringens vinner The Players!

29.nov stilte vi på årets eneste Umbro5Cup,også i enkelte kretser kalt gatecupen,som gjekk i Træffhallen på kunstgress. Etter tidenes merkeligeste gruppeoppsett møter vi det beste laget i den andre pulja, enda vi på en overbevisende måte vant alle våre kamper. Vi tapte semifinalen 3-2 mot Vestnes Futsal (den moralske finalen). I finalen slo VF - Los Trøkje 8-1.

13.des var det klart for 1 runde i 1.div futsal avd midt-Norge. Her gjør vi rent bord,vant alle våre 3 kamper,og har imponerende 34-4 i målprotokollen.

28.des vinner vi årets siste cup,Romjulscupen i Frænahallen. I tillegg til 1.plassen tar vi med oss toppskorer tittel og finalens beste spiller tittel hjem til Gossen.

Vil til slutt takke alle som har vært innvolvert i Gossen Futsal\Øyamafian dette året,og ønsker klubben i vårt hjerte Gossen Futsal Klubb lykke til med det nye året!