fredag 5. desember 2008

Neste helg braker det løs i Steinkjær



Troppen som tar kick-off i midtnorsk 1 div i Steinkjær er Kjell Inge Viddal(keeper),Sturle Starheim,Kåre Øyvind Vassdal,Kjetil Gjelstenli(bakspillere)Jørgen Varhaugvik,Sølve Starheim,Ståle Varhaugvik (fremspillere). Disse vil rullere mest,men i tillegg har vi med oss super reserve Odd Kristian Myrvang, og coach Roy Edvart Helle.

Kampene er på kun 2x15 min med de 2 siste minuttene i hver omgang effektiv tid. 3 kamper fordelt på en hel dag bør vi kunne matche med 7-8 mann.
Overnatting vil skje på Radisson SAS Royal Garden Hotel i Trondheim,der vi har bestilt ett 3-mannsrom og 2 dobbelt rom. Vi fekk en fin pris på rommene,da vi har bekjentskap der og fekk rommene til vennepris, inkl frokost og fri internett tilgang :)

Første kamp går lørdag kl 11.00,ett par timer kjøretid til Steinkjær må påberegnes. Avgang fra Tr.heim 08.00 burde vel gå greit. Siste kamp går kl 16. Er vel da tilbake i Tr.heim i 19 tida.
Slitne futsalbein har da mulighet til å hvile ut på hotellet,som har fasiliteter som bar, badstu og boblebasseng. Noen kalde pils er heller ikkje å forrakte og en runde på byen for de som vil...OG DET VIL ALLE!!! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

dette er god stemning karer..har så jevli lyst å vare med..men slik er jo denne jobben her. ingenting kan planlegges i felten:)men lykke til...:)
stiller jo et bra mannskap også.så dette blir bra greier...