lørdag 13. desember 2008

Gossen utklasset all motstand i Steinkjær!!


Gossen futsal vant alle sine 3 kamper i dag og leder Trondheim serien med 9 poeng.Det var også målet vårt foran denne runden.

Vi åpnet mot Bjørgan som starter med et veldig høgt tempo,vi og Jørgen skorer 1.div avdelingens første futsalmål fra kloss hold. Men så detter vi nedpå,sølve får en lite skade og må ut i 10 min,og de utligner og går i ledelsen på 2 forsvarstabber.Vi låg under 1-2 til pause,men hevet oss kraftig i andre omg. rytmen og pasningene sitter. Vi er på sporet. Vant til slutt komfortabelt 7-2 etter scoringer av: Jørgen 3, Sølve 2, Sturle og Kåre Øyvind.

I neste kamp mot Byneset scorer vi 3 mål de første 6 min og leder 3-1 t pause. Legger oss bakpå og rir inn lett en seier. Vinner denne kampen 5-2 etter scoringer av:Sølve 2, Jørgen 2 og Sturle

I siste kampen mot Somaliske idrettslag ser vi under oppvarminga at dette laget er svært svakt. Vi tippet utfallet til å bli 10/ 15-0 på forhånd. Vi starter bra og leder hele 10-0 til pause. Kampen ender til slutt hele 22-0 etter at alle på laget tegnet seg på scoringslista( utenom keeper kjell inge som for øvrig fikk ta 2 frispark fra 5 metern men bommet på sine forsøk). Målene ble scoret av: Sturle 8, Sølve 5, Jørgen 3, Kåre 3, Odd Kristian 2 og Kjetil

Det var kun 3 kamper i 1div avd Tr.heim i dag,resten spillest i morgen.NTNUI er eneste laget vi nå ikje har møtt og vi vet ingenting om nivået på dette laget,men vi får se hvordan det går med dem i morgen.

Ellers gikk jo eliteserien i futsal parallelt med våre kamper så vi fikk sett på nivået der.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Fine resultater, grattis:)
Heia Jørgen :D

Anonym sa...

Gratulerer da gutter, herlig å se at det ble ni poeng;)hilsen en averøying som gleder seg til fortsettelsen i 1 div. futsal;)

Anonym sa...

Takk for det :) Bra det at bli med.treng folk

Anonym sa...

ser ik ut som at nivået e så fryktelig bra, så alle kompis lag mld dere på.. eliteserien kan fort bli helt romsdalsk:-)

rushden, vestnes futsal, eksos, players, la cosa nostra meld dere på:-)

Anonym sa...

Det nyoppstartede futsallaget med utspring i Rushden, Team Saxo Bank Futsal, satser visst mot 1. div avd Midt-Norge fra og med neste sesong.

Anonym sa...

Bra at flere lag viser intresse,så kan dere få til en 1.div avd i Møre og Romsdal.
Gossen Futsal bør være ett forbilde for resten av alle kameratlagene i fylket.De har tatt steget videre og vist resten av Norge hvor god futsal i Møre og Romsdal er. Bra jobbet i helga!
Steinar

Anonym sa...

Gossen Futsal et forbilde?

Nei takk

Hilsen en Rushden-jævel

Anonym sa...

På lang sikt synes satsingen til Gossen Futsal er svært klok. Ja, de må bruke minst ett år på å rykke opp til eliteserien, men deretter møter de norges beste futsallag på jevnlig basis. Dette er utvilsomt det beste selskapet for å høyne eget futsalnivå.

Misunnelse og motarbeidelse møter denne satsingen, men jeg mener det står respekt av å tørre å satse stort, og heller risikere å gå på trynet, enn å ikke risikere noe i det hele tatt.

På dette feltet er Gossen Futsal et forbilde, som tør å satse hele året, og ikke bare når en kan stille med et fullt mannskap.

Håper derfor de andre dyktige futsallagene i Romsdal enten tar utfordringen og stiller egne lag i NFF, eller støtter opp om det til nå eneste futsallaget i divisjonsspill fra Møre og Romsdal, Gossen Futsal

Anonym sa...

Er så enig så enig,mye misunnelse der ute på at dere reiser utenom fylkets grenser for å spille ekte futsal,mens enkelte kun holder til i frænahallen og distriktet og tror det er verdens navle. Håper dere lykkest med opprykk iår!
Steinar

Anonym sa...

enig med kjetil og steinar. særli det om bare å delta i cuper i nærheten... får en bedre oppfatning også av ett lag i serie spill enn bare i cup.
håper de andre kaster seg på bølgen nå etterhvert. og ikke "undervurderer" futsal ligaen, sånn som det virker ut som.

Anonym sa...

Takk for sympatien Steinar!
Misunnelse er vel ikkje så stor som det kanskje kan tyde på,enkelte som liker å tulle litt med oss,men det tåler vi ;)
Det at Gossen slår Somalia 22-0 treng ikkje å bety at 1.div har dårlig nivå. Du vil alltids finne lag som er dårlig der også,men kvaliteten på de beste laga er meget høy! Og ikkje minst eliteserien er meget sterk, underholdene,innholdsrike kamper som er preget av mange fine detaljer. Morsomt å se Fredheim Holm og co leke seg på parketten,og ikkje minst at lagene vi har slått og spilt uavgjort mot tidligere gjør det bra :)

Mye tyder vel nå på at vi vil vinne vår avd midt-norge,men 5 tøffe kamper må også vinnes i play-off 7-8 mars før vi er i eliteserien 09\10

Skulle vi ikkje klare det,hadde de jo vært gøy med en 1.div avd her i møre og romsdal neste år.

Anonym sa...

Flink å bite på utpå Gossen. Lykke til videre.

PS! 2. plassen i avdelinga har en jente på laget;) Er det aktuelt for Gossen Futsal kanskje å ha med seg tvillingsøstrne Nerbøvik eller kanskje Falken?

Anonym sa...

Avensjukå e verste sjukå

Anonym sa...

22-0

Jenter

Er dette Brynhallen i minityr?

Anonym sa...

Gratulerer med fine resultater i Trheim gutter:) Håper dere hadde like bra resultat på byen også:)

viktig med "høg frekvens å bra riitme" :)

Mvh Ørna