søndag 30. mars 2008

Gossen`s a-lag snart historie?


Gossen idrettslag ble dannet gjennom en sammenslutning av to klubber på Gossen: Sør-Gossen Fotballklubb og Nord-Gossen idrettslag. Stiftelsen av den nye klubben skjedde i 1967, og navnet ble Gossen-idrettslag.
Styret i GIL har nå sendt ut innkalling til alle a-lagsspillere som har sagt "ja" til å være med iår. Møtet vil finne sted tirsdag kl 1930 i aukrahallen. Grunnen til dette er at det siden futsalkvalifiseringen har det vært i snitt 6 mann på hver trening. Det er stammen som nå holder oppe a-laget,enn så lenge. Hvordan det blir når vi begynner ute,og kampene begynner er ikkje godt å si,men det er vel egentlig ingenting so sku tilsi at det sku bli mer folk på trening av den grunn. Mye har vært lovet av enkeltspillere de siste årene uten at noe har skjedd. Rekruteringen de siste 6-7 årene har vært katastrofal. Kunn 4 spillere i dagen stall på ca 17-18 mann har kommet inn iløpet av disse årene,og mens frafallet har vært stort de siste 2-3 årene blant den eldere generasjonen.

De spillerne som har sagt "ja" og har vært innom på trening iløpet av vinteren er: Trond Erik Hauge,Magnus Tangen,Frank Lyngvær,Robin Solem Sæter,Kåre Øyvind Vassdal,Sveinung Bakkemyr,Odd Kr. Myrvang, Jamie,Sturle Starheim,Sølve Starheim,Ståle Varhaugvik,Freddy Ræstad,Ole Albert Dale,Lars Inge Jensen,Tormod Byttingsvik,Robert Varhaugvik og Marius Eikebø. I tillegg har veteranen på over 50 år, Arild Småge,sagt seg villig å stille opp de gangene vi har lite me folk..sporty gjort av evig unge Arild! Disse spillerne forventer vi stiller opp på tirsdagens møte.

Blir a-laget til GIL nedlagt i uken vi nå går inn i,tviler vi på at det noen gang kjem til å bli ett "rent" Gossen a-lag igjen...at vi kan slå oss ilag med Midsund eller Ekko blir selvfølgelig ikkje det samme. Vi går en skjebnesvanger uke i vente,kanskje blir a-laget nedlagt,41 år etter stiftelsen av GIL.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hvordan gikk møtet? blir det noe lag?

Anonym sa...

etter sist møte var det vel samtlige som sa de skulle satse fra 50-100%
Men vi avventer,får se etter ett par kamper hvordan oppmøtet er.