onsdag 26. mars 2008

Trio klar for Lar Padilha Cup!



Gossen Futsal har så smått begynt å sett ut laget som skal få æren av å bli med på Lar Padilha Cup,en cup som betegnes som den med det høyste nivået i Norge.

En ny mann er inne i bildet,nemlig Kjetil Gjelstenli. Gossingen som studerer i Tr.heim var hjemme i påsken og sjekket formen sin i Aukrahallen. Mannen som aldri takker nei til en fest,sa heller ikkje nei da vi ga han denne eventyrlige sjansen.Han er en kompromisløs spiller,med god kondsjon og god skuddfot. En typisk bakspiller. En vi med stor glede ser fram til å få se på parketten 14 juni.

Vår alles store keeperstjerne Kjell Inge Viddal stiller også,mannen som vi alle husker med de fantastiske redningene under kvalen i avd vest. Han flyter på sin rutine og er nok en av de viktigste spillerene på laget. "gi den mannen en baileys flaske og han er med" var det vel en som sa engang :) Det trengtest ikkje denne gangen,Kjellemann gleder seg stort til en "guttaboys tur"Vi er alle glade for å ha han på laget!

Simen Nerbøvik er mannen som var med oss i 1.runde i kvalen avd vest. Er en av de på laget med mest rutine,og kan dette gamet ut og inn! Han har dessuten lovet oss plass\overnatting i sin Penthouse leilighet på Aker Brygge. Det ser vi fram til,og takker for hans gjestefrihet! "Denne turneringen ser jeg virkelig frem til,den er jo nesten på stuegolvet mitt" seier Simen i en kommentar da vi orienterer han med at han har fått plass på laget!

Vi gratulerer disse staute karene med de 3 første plassene på laget! Resten av laget kommer senere.

Følg med!

Ingen kommentarer: