tirsdag 1. april 2008

Roy Helle landslagssjef i NFF Futsal


Roy Helle vart idag ansatt i NFF som landslagstrener for de nye futsallandslaget. Dette slo jo ned som en bombe i futsal-norge da det ble kjent! Selv viste Roy at han var en sterk kandidat til denne ettertraktede jobben. Så gleden var stor da han fekk tlf fra generalsekretær Karen Espelund.
Roy starter i jobben umiddelbart,og får nå frie tøyler til å samle de beste futsal spillerne i Norge til trening allerede 12-13.april. Denne samlingen blir etter det vi vet lagt til Ekeberghallen Han vil også ta med spillere i fra Gossen,hvem det blir er foreløbig en hemmelighet,men vårt nettsted kan si såpass mye at det er snakk om ett par spillere. Roy seier i en kommentar ellers at drømmejobben har gått i oppfyllelse og at han ser frem til å begynne. Han vil også ha ei samling før sommeren som blir lagt her i området,og at de da vil spille mot et sammensatt lag med de beste ifra romsdalen. Dette kan jo bli meget intrisant.
Hvorfor akkurat han ble valgt vet han ikkje helt,men han har lagt inn mange godord om seg selv til alle spillere og ledere han har møtt opp igjennom åra,og det er ikkje få. Nå vet vi kanskje mer om hva som er blit sagt på ”røyketrappa” mellom kampene. Vi i Gossen Futsal vet jo kanskje best av alle hva Roy kan,og ett av høydepunktene i hans karriere var da han med stø hånd ledet Gossen gjennom futsalkvalifiseringa tidligere i vinter. Mange la nok merke til denne karismatiske figuren.
Vi gleder oss på Roy sine vegne og gratulerer han med ny jobb i NFF!
PS! For mer info ring eller send sms til Roy på tlf.nr 99398961

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aprilsnarr!!

Anonym sa...

hehe,genialt roy ;)