torsdag 4. november 2010

Vi ser litt på årets 1.div avd.midt

Bildetekst: Kei Vånn er ett nytt lag vi skal stifte bekjentskap med allerede i 1.runde. De spiller under klubbnavnet Freidig. De vant nylig en turnering.

Årets sesong inneholder 10 lag. 2 lag har trekt seg(Bjørgan og Dora),2 nye har kommet inn.
Møllenberg Futsal er ett lag vi vet lite om. Vi mener og tror at Møllenberggutta har en fighting spirit som var deres varemerke i 09/10 sesongen av Trondheim Indoor der de endte på 9.plass på maratontabellen. Men vi ser også at de under flere turneringer hadde marginene mot seg.
Freidig er "Kei Vånn" som har gjort det meget bra i turneringer i Trondheim. Med Håkon Hjelle i spissen (som spilte hos Trondheim Futsal ifjor og spiller tildaglig i Nardo,2.div.) Deres styrke er fysikk,innsats og angrepsvilje. Ett meget sterkt lag som helt sikkert kommer til å blande seg inn i kampen om Play-Off der det ifjor var 5-6 som låg og knivet i siste runde i Hegrahallen.
Trondheim Futsal Med Alex Lund Hansen i mål og Robert Vikestad(som også er tatt ut på landslaget) har dette laget ett veldigt høyt maks nivå. Selv om de får favorittstempelet av oss,er de ikke uslåelig.
Tiller Futsal har bare gutter fra Tiller som i år rykket opp til 2.div etter at de slo Stjørdals/Blink i kvalikken. Blir nok det laget,ilag med Pumas,som står sterkest i å ta de 2 øverste plassene ilag med Trondheim Futsal.
Pumas(som ifjor gjekk under klubbnavnet Stjørdal/blink) ble nr.2 ifjor og er alltid å regne med i toppen. Alltid fartsfylte kamper når vi møtes. Ett lag som er gode på overganger og returløp.
Det går også rykter om at NTNUI vil stille sterkere iår. Nivået på treningene der er hevet seg betraktelig i følge våre kilder.
AQ,Othilienborg og Fenris er jo også lag som kan slå til når man minst venter det.
3 kamper i 1.runde,og vi får en tøff start, møter 3 av de 4 antatt beste lagene.
Opner mot Pumas kl 13.00,Freidig venter kl 14.30,før vi avslutter 1.runde mot Tiller kl 16.00.
Det ligger an til å bli en veldig tøff sesong,med ett hakk høyere nivå en ifjor.
Vi kommer tilbake med mere stoff og siste nytt før det braker løs i Nidarø Arena om vel 1 uke.





Ingen kommentarer: