Ett situasjonsbilde i forbindelse med ett lagbilde det ikkje ble noe av.

Debutten til Magne Hoseth,som også vart omtalt på RB-Nett ,er utsatt. Magne og Jan Erik Hoseth kunne dessverre ikkje stille for Gossen Futsal denne dagen. Spillerlisten var allerede innlevert,så vi kunne ikkje hente inn nye spillere. Dermed ble stallen mindre og svakere en hva som er ønskelig.
Gossen Futsal stilte da med følgende spillere:
Kjell Inge,Sturle,Yngve,Daniel,Odde,Rune,David,Sølve og Christoffer.

Pumas har før vår kamp allerede rukket å spille seg varm ved å slå Tiller hele 5-1. Og det er Pumas som starter oppgjøret vårt best,de er gode på å trille ball i laget og får ofte avsluttet angrepene sine. Vi kommer mer med i kampen de siste 5 min og skaper gode sjanser når Kjell inge kaster langt og skaper alene mot keeper situasjoner uten at det førte til mål.
Vi laget vårt 5 frispark 1 min før pause,dermed 10m straffe til Pumas som satte den stang ut.
0-0 til pause.
I 2.omg ble det flere sjanser i kampen. Vi skaper også i denne omgangen flere alene mot keeper situasjoner,men 2 gode keepere i hver ende av banen holdt nullen lenge idag. Kjell Inge med flere imponerende klasseredninger det luktet svidd av.
Når det gjenstår 1.min og 40 sek av effektiv spilletid er det David som endelig får hull på byllen,får dratt seg inn fra kant og avsluttet helt nede i hjørnet til 0-1.
Det som skulle ha avsluttet kampen med kynsik forsvarspill endte allikevel med at de får komme 4 mot 3 etter ett brudd,de får skutt og på retur er det Vidar Storvik som setter utligningen 1-1 4 sek før full tid.
Ett meget bittert poengtap,men sett kampen under ett var det en meget jevn kamp,så poengdeling er nok ett greit bilde av kampen.

Gossen - Freidig 2-3 (2-1)
Freidig er årets nykommling. Laget har gode enkeltspillere som har gode dribleferdigheter.
Masse sjanser også i denne kampen, bl.a 3 mot 1 helt i starten av kampen som vi ikkje greier å utnytte, og skudd i tverrligger.
Men etter 5 min løsner det da Kjell Inge starter ett angrep raskt opp på vår høyre kant,og Gossen får avsluttet fra 10m. Fin skoring til 1-0,husker ikke i farten hvem det var.
2-0 kommer i det 9 min,vi byter Freidigs angrep og raske Christoffer alene med keeper gjør ingen feil.
1 min senere reduserer Freidig på en fin volley fra Thomas Rønning (spi
ller i addecoligaen for Bodø/Glimt) som dundrer ballen i motsatt hjørne til 2-1. I sluttsekundene får Freidig og Hjelle kampens første 10m straffe,men setter den over mål.
Thomas Rønning (her i gult i aksjon for Bodø/Glimt) startet snuoperasjonen mot Gossen.

2.omg er 3 min gammel når Freidig får sin utligning. På ett oppspill prøver Christoffer å nå ballen før freidigspilleren,Kjell Inge går inn i samme situasjon. Chris når ballen først,men ballen ble uheldigvis tuppet i eget mål til 2-2.
Gossen kjører nå på for å få sin første 3 poenger,uten at vi finner nettmaskene. Freidig begynner å spille på frispark og får sitt 5 akkumulerte 4 min før full tid,men Kjell Inge redder mesterlig Rønnings forsøk på mål nr.2 på straffe fra 10 m.
1min og 30 sek igjen av kampen får David inn ett godt skudd fra 20m helt ned i hjørnet,men keeper reddet.
1 min igjen av kampen og ny 10m straffe til Freidig,Kjell Inge redder nok engang!!
30 sek før slutt blir kampen avgjort. Vi skal sette inn støtet, får istedet brudd imot, Freidig kontrer og skaper 2 mot 1 situasjon. Det ender med at Freidig kan trille ballen imål til seier 2-3.
Frustrerende å tape en kamp når vi fører kampen i 1.omg og har 2-0 ledelse,men all honnør til Freidig som ikke ga opp.

Gossen Futsal - Tiller 3-3 (0-2)
Vi skaper kampens 3 første store sjanser etter at vi får skutt fra 5-9 m.
Tiller heldige da de i det 7.min får et meget lettkjøpt mål etter rot i vårt forsvar..0-1.
Gossen skaper 3 nye store sjanser,med veggspill foran mål, rundt på kant 45 inn og skudd.
Men i det 11 min er Kjell Inge uheldig i det han redder ett ganske ufarlig innlegg,mister så grepet på ballen og en Tiller spiller er raskt ute og dobbler ledelsen til 0-2 som også vart pause resultatet.
Vi starter 2.omg bra og får inn et mål fra David til 1-2.
Mens vi fortsetter å jage utligningen er det Tiller som lager 1-3.
Midtvegs i 2.omg er Rune,eller var det Yngve,som satte inn ny spenning i kampen og reduserer til 2-3.
Minutter igjen av kampen er det David som finner Christoffer inne foran mål og fra 10 m tåer han ballen opp i krysset. Meget fin skoring fra ungutten.
Kampen ender 3-3 i det som kan huskes som en sjanserik kamp vi burde vunnet.
For vår del er det lite som skiller kampene i å ende med seier eller tap. Vi kunne fort ha ligget med 9 poeng nå,men med 2 uavgjort og ett tap blir det kun 2. Vår store svakhet idag er at vi lager altfor mange frispark som gir motstanderne våre 10 m straffer og bare en god Kjell Inge i buret vårt hindrer at vi taper alle kampene våre. Utrolig mange fine redninger og igangsettelser. Dagens mann i Nidarø Arena.
Fremover er det positivt at vi skaper sjanser,men de må også settes skal vi vinne,også det var en svakhet idag ilag med endel personlige feil.
Får vi luket litt i dette blir det nok bra.

Videosnutter og ett sammendrag fra 1.runde kommer her om noen dager,så følg med.

Neste runde er lørdag 27.nov (om 14 dager) da må vi ha større stall for da venter 4 kamper.