fredag 26. november 2010

4 kamper i runde 2

Stallen som skal representere Gossen Futsal er nå klar. 4 tøffe kamper venter i Nidarø Arena i morgen lørdag. Vi fekk beklageligvis frafall av 2 spillere nå på tampen,dermed ble stallen i minste laget.

Dani Emil Edvartsen,Kristoffer Nilsen,Yngve Kruse,Trond Andersen,Daniel Pedersen,Simen Nerbøvik,Sturle Starheim,Christoffer Folland,Sølve Starheim og Andreas Varhaugvik.

Kamp 1 12.15 Trondheim Futsal
Trondheim tapte noe uventet mot Aq og NTNUI,men slo Freidig og Møllenberg forrige runde. De manglet endel Ranheimspillere,og det ryktes om at disse vil være på plass i morgen. Vi forventer derfor å møte revansjelystne trøndere som ble nr.1 ifjor.
I fjorårets møte ble det tap og seier mot Trondheim,og vi spår en tøff og jevn kamp også imorgen. Dagens tøffeste kamp.

Kamp 2 13.45 Othilienborg Futsal
Har fått inn noen nye spillere som har forsterket laget fra ifjor,de vant 2 av 3 kamper i 1.runde. Ifjor ble det seier og tap i våre oppgjør.

Kamp 3 15.15 Aequitas
Ett lag som svinger veldig resultatmessig. I forrige runde tapte de mot Othilienborg og NTNUI,men slo favorittene Trondheim Futsal knepent 3-2. Ifjor vant vi begge oppgjørene komfortabelt. Vi spår en målrik kamp imot laget med de lilla draktene.

Kamp 4 16.45 Fenris
Ett lag som med sin defansive stil kontrer inn mål på mål mot antatt bedre motstandere. Toppskorer Stokkan skoret hele 14 av Fenris 16 mål i 1.runde. De har også med seriens eneste kvinnelige deltager Kristin Nilsen som er en meget god siste skanse mellom stengene.
Vi vant begge fjorårets oppgjør. De topper nå tabellen etter at de overrasket med 3 av 4 mulige seiere. De tapte 4-1 mot Tiller.

Det er bare å ta turen til Nidarø Arena i morgen for dere som har annledning. Mange spennende kamper fra start til slutt. Det begynner allerede kl 10.00 med storkamp mellom fjorårets nr1 og 2 Trondheim og Pumas,før vi avslutter dagen med kamp mot Fenris.
Kampene til Gossen Futsal vil,så godt det lar seg gjøre,bli tatt opp på film.


Ingen kommentarer: