søndag 29. november 2009

Tung start for Gossen Futsal


Bak fra venstre. Bertil Kjørsvik,Kristoffer Hildrestrand,Sturle Starheim,Sølve Starheim,Robin Seter og Daniel Pedersen
Foran fra venstre: Yngve Kruse,Lars Inge Jensen,Thomas Flemmen,Kjetil Gjelstenli og Kjell Inge Viddal

Det ble en tøff og tung start på den første spillehelga for Gossen Futsal. Nivået på lagene i avd midt har hevet seg mange 100% og vi fekk se mange jevne kamper,noe vi også kommer til å få se i fortsettelsen.
Gossen tok kun 4 poeng på det 4 første kampene,og får det nå tøft i fortsettelsen.
Trondheim Futsal var meget solide og vant alle sine kamper igår. Slik de spilte igår vil de nok rykke opp til Telekiosken i mars. Men selv om Trondheim Futsal var gode,er de ikkje uslåelige.
Mange lag vil nok kjempe om 2.plassen i pulja,her var det veldig jevnt. De av lagene som greier å vinne de jevne kampene vil nok karre seg til 2.plassen. Gossen Futsal slet med samspillet og satt ikkje sjansene. I tillegg slurvet vi mye bakover og tok altfor stor risiko når vi ledet kampen. Kynismen manglet. Vi ledet begge de 2 siste kampene og skulle tatt 6 poeng her. Istedet ble det 1 poeng.
Mer om kampene,video og komentarer om avd midt kommer senere.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, jeg kan minne dere om at det var ingen reine futsal lag med i serien i fjor. Kretsen valgte å ikke sende ut invitasjon til lag som ikke var organiserte. Dermed så var heller ingen lag med. Derfor er nivåhevingen et faktum. Dere trodde vel ikka at nivået i Trondheim var så svakt som i fjor? Nidaros og Vega må jo rekrutere spillere fra et sted.. Til neste år Trondheim også.. Uansett så regner jeg med at dere tar nok poeng fremover og kaprer en av de to kvalikk plassene... Lykke til

Bjørgan sa...

Hei!
Dere kommer nok sterkere tilbake. Måtte være noen feilskjær i de kampene dere tapte/spilte uavgjort i går.(bortsett fra mot Trondheim)
Selv er vi i Bjørgan fornøyd med starten, og har på 2 kamper 2 poeng mer enn dere. ;) Gøy for oss!

Anonym sa...

det ha vel alltids vore poengtert dette at n ivåforskjellen er mye høyere i år enn i fjor..play off nivå dette.de 2 som går videre fra avd midt klarer nok lett play off kvalikken

Anonym sa...

tror ikke gossen har det samspillet de har vært kjent for i en årrekke inne denne sesongen.

kansje på papiret et sterkere lag, men når du tar inn 4-5 nye spillere blir det ikke et samspillt lag.

ståle, jørgen og simen ville nok vært et bedre elt til bertil flemmen hildestrand. men men.

man lærer av sine erfaringer

lykke til

ben j sa...

ja. simen,jørgen,kåre,ståle som er fra stammen hadde vert mye bedre..og hadde vell funnet 3 av 4 og gjidd kansje trondheim kamp helt til siste min. men det er no nå slik at mange av de som spiller på gossen, jobber i offshore,lr med jobber som har helge turnus. så da blir det bare slik. derfor større tropp i år:) 12 des,så stiller vell så og si kjernen fra gossen opp, +3-4utenfra ca.mork,kruse,strand osv.

Men tror det at, om vi bruker hildestrand/flemmen litt annaledes neste gans,så blir det bedre:)..men det beste er jo alltids å ha de som er samspilt;)men d kjem seg.

Anonym sa...

man burde kanskje vurdert å prøve å få til en fellestrening i molde en gang i uka for å møte utfordringene med samspill? kunne i hvert fall hjulpet litt...

Anonym sa...

hallkapasiteten i Molde er vel sprengt?

ben j sa...

ja.nevnte dette med 1 felles trening i uka. i molde så er vell all hallkapasitet sprengt, men gossen har jo trening lørdager klokka 13.00. Så er vell ikkje verre enn å innvistere i ett fergekort å kjøre en full bil lr 2 hver lørdag;) hildestrand og flemmen var jo positiv da i nevnte. Eller at mann setter opp 1 trening til i aukra hallen for gossen futsal. Er vell A-laget som har trenings tider no.

Donald sa...

gjestespillere på a-lags trening har alltid eksistert. Vi har jo daniel,mats,polakken...å vi må jo ikkje glemme den store Torres :) som kommer nesten på hver a-trening. Kjør på!

ben j sa...

er vell ingen prob d. hadde uansett vert bra med 3trenginger:)om folk har tid. Men er vell bare for jørgen å ta med seg freningane, so tar i lr andreas med oss moldingane:) nordmøringene må svømme:)hehe