tirsdag 24. november 2009

Tabelltips for årets 1.div avd Midt

Vi prøver oss på ett tabelltips foran lørdagens seriestart i 1.div avd midt.

1.)Trondheim Futsalklubb er jo Fontvella Futsal. Har uttalt at de skal slå alle lagene i årets 1.div. Spilte nylig jevnt med Nidaros Futsal,som i fjor vant Telekiosken Futsal Liga. Fontvella besto tidligere av RBK spillere og har enda Per Ciljan Skjelbreid i stallen,men er nå for tiden er laget mere preget av Ranheim- og Charlottenlund spillere. Gode enkeltspiller og er nok det beste laget på papiret. Det blir spennende å se hvor mye ligaens beste keeper Lund Hansen får vært med på. (Har skrevet under for Odense i Danmark fra Januar).
Nøkkelspillere: Lund Hansen og Vikestad

2.) Gossen Futsalklubb,tidligere Øyamafian og var ekstremt samspilt. Mangler mange fra den faste stammen til 1.runde. Vant 1.div avd Midt forrige sesong,men møter betydelig sterkere motstand i år. Skal spille 4 kamper på en dag,noe som krever en stor tropp. Har forsterket laget med 6-7 spillere,så dette vil nok prege samhandlingen.

3.) Stjørdals-Blink går under navnet Pumas i lokale turneringer. Den samspilte og kontringsfarlige duoen på topp har senket mange storlag det siste året, slo Vega i en treningskamp nylig . Har gode enkeltspillere som kan avgjøre kamper på egenhånd. Vil hevde seg i toppen.
Nøkkelspiller : Tor Helge Johansen

4.)Dora Futsal går under navnet Gralaksan i de lokale turneringene. De har spilt mye futsal og arrangerer FutsalOpen i Trondheim. Defansivt og godt organisert lag, som ofte scorer på kontringer. Har en vanvittig fighterinstilling, og dette er noe som ofte gjør at de stikker av med seieren i jevne matcher.
Nøkkelspiller: Jonas Edvardsen og Julien Le Bozec

5.)Aequitas Futsalklubb. Vil nok havne like bak oss. Har hentet inn eks-Nidaros spiller Nils Seip som har vist mye bra spill i de lokale turneringene. Laget er kjent for godt samspill og iherdig innsatsvilje. Mangler enda de helt store resultatene ,men kan fort overraske i årets serie..
Nøkkelspiller: Nils Darre Seip

6.)Othilienborg tidligere Vaiete Futsal. Ungt lag som har fått en del forsterkninger med spillere fra 2.div (Nardo) og RBK jr. Stor stall,20 spillere på trening og stiller ofte med 3 lag i lokale turneringer. Kan slite med samhandlingen i en så stor stall,men kan fort blande seg i toppen. Avdelingens dark horse
Nøkkelspillere: Anders Malmo, Jonas Forså

7.)UIF Bjørgan ble nr 2 i forrige sesong og var vår største utforder..Holdt oss under til pause i 2 av 3 kamper. Ett lag med en litt eldre skare, eks 2.div spillere fra Fosen. Fysiskt sterkt lag som har fått ett par nye spillere. Vil nok ligge på samme nivå som på toppnivå i fjor. Se opp for hardtskytende David Monkan som dunker inn mål på bestilling.
Nøkkelspiller: David Monkan

8.) Tiller Futsal T Tiller vil bestå av 3.div laget Tiller Fotball. Samspilt ung gjeng,men har ikkje utmerkets seg i de lokale futsalturneringene enda. Ett lag som fort kan slite helt i bunnen.
Nøkkelspillere: Michael Karlsen(?) og Arton Ademi .

9.) Fenris Futsal tidligere Hell Futsal,har ikkje imponert noe særlig i futsalturneringene. Fenris Futsal som har for vane av å slippe inn svært få mål mye takket være en lagets beste spillere de siste turneringene,den kvinnelige målvakten Kristin Nilsen. Vil nok slite i bunnen av tabellen.

10.) NTNUI Futsal var en kasteball i fjor,men ryktene seier at laget har gjort enorme fremskritt i løpet av året. De har forsterket med en del spillere som kan løfte laget mye, bl.a med en angriper som er virkelig frisk. Kvalitet og innsatsvilje står i fokus.
Men vi velger å tro at laget vi her beskriver er helt andre gutter fra NTNUI,de er nok med på futsalOpen turneringene og IFS Indoor serien og har ingenting med futsallaget vi møtte ifjor å gjøre.
Derfor blir det nok jumboplass på dette laget i årets sesong.

Da vil vi ønske alle lagene lykke til med sesongen,så får vi satse på at de 2 beste lagene fra avd midt rykker opp til Telekiosken i mars :)

Ingen kommentarer: