mandag 30. november 2009

Oppsummering av de 4 første kampene

Bilde: Humøret var på topp selv om vi ikkje tok full pott. Robin (til venstre) debuterte i Gossen Futsal trøya i helga

Gossen Futsal hadde med 4 debutanter i lørdagens tropp noe som første til at samspillet ikkje fungerte så godt som før.

Gossen Futsal – Trondheim Futsal 0-3
Trondheim Futsal stilte sterkt lag til denne kampen. De regnet sikkert med å møte ett av de beste lagene i avdelingen,derfor hadde de Axel Lund Hansen i mål denne kampen. Han stod ikkje imål i de andre kampene denne helga og da vart det også en del baklengs.
Kampen starter med ett meget høyt tempo,begge lagene har store sjanser,Kjell Inge har mange gode redninger,og i andre enden av banen står RBK`s kjempe og tar det vi har av avslutninger.
Det var mange sjanser i denne kampen,vår største hadde Flemmen som dundrer ballen klokkerent i motsatt stolpe fra 10m. Vi hadde 2-3 stangskudd til og Axel redder det som kommer midt på.
Trondheim får inn 0-1 ved Vikstad som virkelig stod frem som en komplett futsalspiller. Bakspilleren får inn ett skudd fra 12 m,vi er ett øyeblikk for svake i press og Kjell Inge er sjanseløs på det harde skuddet. Stillingen holder seg til pause.
I 2.omg får Trondheim nok ett mål på ett langskudd,og det etter kun 20 sekunder..0-2,vi er på rett side,men nok engang fordårlig press.
Tempoet er meget høyt,de kan ligge lavt og mot slutten kontrer de inn 0-3 etter kjapt klikk klakk spill foran mål 3 mot 2.
En fysisk og tett kamp med høyt tempo og mange sjanser. Gossen slet med å finne hverandre og kjemien stemte ikkje for oss.
Fortjent seier til laget i rødt. Fortsetter dette laget med dette spillet blir de garantert å se i neste års Eliteserie. Les mer om kampen på Trondheim Futsals hjemmeside.

NTNUI – Gossen Futsal 2-4
NTNUI er ikkje det laget vi spilte mot i fjor. Det var kun 1 kjent fjes fra i fjor,lagleder Marius Thomassen. NTNUI tapte 4-0 mot Fenris på torsdag,så vi forventet seier i denne kampen.
Sturle setter det første målet for Gossen Futsal denne sesongen etter at han tar av siste mann og setter ballen forbi keeper til 0-1.
NTNUI får straffe etter at Kjell Inge felte en spiller innenfor. På straffen utligner de til 1-1 da Kjell Inge kaster seg i feil side.
Like etter før Sølve og Sturle til klikk klakk spillet foran mål,og Sølve kan sikkert sette inn 1-2.
Like etter har Gossen innspark høyt oppe på banen. Hildrestrand slår inn til Sturle,som finter vegg,vender og skyter i motsatt hjørne til 3-1. Kampen virker som å gå vår veg nå.
Men NTNUI ga seg ikkje og reduserer til 3-2.
Daniel setter inn 4-2 på ett av sine mange løp fremover og punkterer kampen mot slutten.
Gossen hadde vel rundt 10 sjanser i denne kampen,og burde vunnet mye mer. Men sesongens seier føles uansett godt.

Gossen Futsal – Fenris Futsal 4-4
Fenris var ett lag vi tippet langt nede,men de slo Aequitas Futsal 3-4 tidligere på dagen,laget virket friskt.
Gossen starter kampen best og Bertil setter kampens første mål via en motstander.
Men Fenris kommer sterkt tilbake og reduserer like etter til 1-1.
Yngve fører Gossen i ledelsen igjen etter flott spill,og Sturle øker ledelsen til 3-1 like etter med tunell på keeper. Gossen har funnet formelen.
Når kynismen skal frem og 100% passningene skal sitte,gjør vi det helt motsatte. Kjører på med flere mann i angrep,og får brudd i overgangsfasen. 3-2 og 3-3 kommer på samme måte ved at vi mister ballen som bakerste mann. Gossen kjører på det de har fremover av mannskap for å ta tilbake ledelsen,istedet er det Fenris som får gjøre 3-4.
Vi trykker Fenris helt bak på banen,og Hildrestrand får ballen 45 fra kant,finter av sin oppasser og dundrer ballen kontant ned i venstre hjørnet. En fin skoring 1 min og 20 sek igjen av kampen
Gossen tar Timeout når det gjenstår i 1 min.. vi får beskjed av dommeren om at vi har 4 akkumulerte frispark. Vi går nå for å få mål eller frispark nr 5,men Fenris spiller klokt og kampen ebber ut med uavgjort.
Gossen burde vunnet denne kampen med mange mål,men Fenris sin kvinnelige keeper Kristin Nilsen gjør en kjempekamp og redder mange av våre opplagte målsjanser.

Othilienborg – Gossen Futsal 3-1
Daniel starter kampen bra for Gossen,etter 3 min setter han ballen i stolpen,men minuttet etterpå får han ballen fra Bertil på motsatt kant og Daniel setter 1-0 mellom beina på keeper. Se målet her i HD kvalitet!
Gossen kjører på med 2-3 sjanser til,men i det 10 min tar Othilenborg mer over kampen. Gossen får en kontring men mister ballen høyt på banen,i stedet blir det kontring imot,der spissen får ball,skjører inn og skyter via en av våre,ballen foandrer retning,Kjell Inge hiver seg i feil side. 1-1.
Mot slutten av omgangen blir Robin slått igjennom fra egen banehalvdel,men han kommer i ubalanse og sjansen blir spolert,så stillingen blir 1-1 ved pause.
2 min inn i 2 omg gjør Othilienborg 2-1 og 3 min senere øker de til 3-1 på fint klikk klakk spill.
Gossen har 4 brukbare målsjanser etter dette og 3 min før slutt tar vi timeout.
Othilienborg ligger kun på egen banehalvdel og kruser inn til seier tross gossen får 2-3 sjanser i sluttsekundene. God og effektiv kamp av Othilienborg. Les mer om kampen på Othilienborg sin hjemmeside.

Gossen burde vunnet de 2 siste kampene,vi leder begge kampene,men vi spiller ikkje klokt. I stedet fortsetter vi presset,utfordrer som bakerste mann og sliter med å følge mann etter brudd. Returløp må til i dette gamet skal du være i toppen.
Vi har stor tropp med mange gode enkeltspillere,men med kun 3-4 spillere fra den faste stammen blir samhandlingen der etter. Vi får satse på at dette kommer seg etter hvert som vi blir bedre kjent,men enkelte tiltak må allikevel til skal vi være der vi hører hjemme.
Trøsten får likevel bli at dette ser ut til å bli en sesong der alle slå alle så vi er på ingen måte hektet av i kampen om det to øverste plassene.
En lite samarbeidsvillig tavle som sekretæriatet skulle styre var problemet hele denne dagen. Det førte til at lagene ikkje kunne følge med på sine akkumulerte fripark.
Vi vart veldig overrasket over hvor mye som ble tillat av dommerne og vi mener at linjen skal ligge langt lavere en det som det ble dømt på i helga.Vi vil allikevel påpeke at vi ikkje føler oss bortdømt og dommerne var rettferdig og dømte alle lag likt.
Det vart bare tatt opp video fra den siste kampen. Ett sammendrag av høydepunktene kommer imorgen.
Neste runde er nå i Orkanger,Orklahallen, lørdag 12 des.

Bilde: Asbjørn styrte sekretæriatet med stødig hånd. Ett program som låg inne på tavlestyringa gjorde at de akkumulerte frisparkene ikkje kom på tavla.

Ingen kommentarer: