mandag 23. november 2009

Stallen vokser,2 nye kvalitetsspillere klare

Bildetekst:Kristoffer og Thomas klare for parketten i Trondheim.

Gossen Futsal har fortsatt jakten på lokale talenter i nærmiljøet.
2 nye spillere har lenge vært ønsket til klubben,og det er alltid gledelig å få positive tilbakemeldinger.
Kristoffer Hildrestrand og Thomas Flemmen har begge takket ja for spill i 1.div. Disse to vil begge bli brukt som offansive spillere.

-Kristoffer Hildrestrand spiller til dagelig venstre ving på MFK2,innendørs spiller han hos Les Blues. Meget hurtig spiller,arbeidsjern og god teknikk.
-Thomas Flemmen,også kjent som ”druser`n” ,kom inn i troppen i dag. Viste gode takter i Umbro Futsal Cup,var en sterk bidragsyter når The Diamonds vant turneringen. Flemmen ble toppskorer med 13 mål. Har nese for mål og en beryktet skuddfot. Spiller til dagelig i Træff og innendørs har han vært innom Vestnes Futsal og The Diamonds.

Vi ser frem til å se de to behandle futsalballen i Trondheim Spektrum.

3 kommentarer:

Fat Tony sa...

Spennende med nye spillere! Er det noen av gamlegutta som har meldt forfall til årets tropp? Blir spennende å se om Gossen Futsal kan stille med bred stall hver runde dette året.

Enda flere nye navn i kikkerten også kanskje?

Anonym sa...

Spennende. Bare ha i bakhodet i at kontinuitet og samspill er minst like viktig som gode enkeltspillere :)

AL sa...

ingen av den faste gjengen har meldt seg ut,men mange kan ikkje være med hver gang,derfor må vi ha bred og god stall for å fylle opp avviket. En stall på ca 10+ mann til hver helg passer bra.
Samspill er viktig,og vi håper og tror nykomlingene vil passe godt inn i gruppa. Nå blir heller ikkje alle de nye med hver gang,så vi tror vi skal finne en fin balanse her.