fredag 14. januar 2011

Klart for runde 3 i futsalliga

Lørdag 15.januar er årets første futsalrunde i Nidarøhallen D3.
Kampene blir som følger:
12.15 Gossen Futsal - NTNUI Futsal
13.45 Møllenberg Futsal - Gossen Futsal
15.15 Freidig - Gossen Futsal
16.45 Gossen Futsal - Fenris Futsal

Dette betyr at vi spiller annenhver kamp fra kl 12.15. Ett tøft kampoppsett for de 10-11 utvalgte i sort:
Kjell Inge Viddal,Yngve Kruse,Sturle Starheim,Trond Andersen,Daniel Pedersen,Bertil Kjørsvik,Rune Sundsøy,Sølve Starheim,Christoffer Folland og David Monkan. Andreas Varhaugvik er i skrivende stund enda usikker pga jobb.

Vi starter mot NTNUI Futsal som iår har imponert på parketten og vært utvilsomt årets store overraskelse. Ungt aggresivt og teknisk lag som ledet hele 3-0 mot Pumas,men gjekk på en smell de siste minuttene og tapte 3-4. Med litt mer kynisme og rutine vil de havne på topp 5 i årets serie.
Møllenberg Futsal er årets nykommer,slo NTNUI 3-1,men med kun 3 poeng ligger de nest sist etter 7 kamper. Ett lag som går for innsats,så får vi se om det holder i morgen. En kamp vi bør vinne,men det er nettopp mot slike lag det har vist seg tiliere at vi kan gå på en smell.

Freidig har vi møtt tidligere iår. Vi ledet kampen 2-0,men tapte kampen noe ufortjent 2-3.
Freidig ligger på plassen foran oss (7) med 3 poeng mer og 1 kamp mer spilt.
Teknisk godt lag med mange stjerner. Kan til tider satse litt for tøft offansivt og glemme den defansive biten. Med dette på plass vil Freidig bli å regne i toppen fremover.

Fenris er ett topplag. Spiller veldig klokt,defansivt lag som satser mye på kontringer og skuddfoten til Stokkan. Han lykkes veldig ofte,seriens beste skuddfot og skyter så snart sjansen byr seg, en spiller å se opp for. Fenris har også seriens eneste dame med,som keeper og siste skanse.

Vi ønsker Gossen Futsal lykke til!

Ingen kommentarer: