søndag 16. januar 2011

Gossen med full pott i runde 3

Gossen Futsal reiste til Trondheim med kniven på strupen. Skulle vi ha en reel sjanse på å ta igjen topplagene,måtte vi ha full pott idag.
Dagens tropp (bilde): Bak: Asbjørn Skarshaug(oppmann),Trond Andersen,Bertil Kjørsvik,David Monkan,Sturle Starheim,Sølve Starheim og Christoffer Folland.
Foran: Yngve Kruse,Daniel Pedersen,Kjell Inge Viddal og Rune Sundsøy.

Gossen Futsal - NTNUI Futsal 6-0 (2-0)
Ntnui er ett lag som på sitt beste kan spille jevnt med de beste lagene. Men som til gjengjeld har en tendens til å gå opp i liminga når det butter imot. Trond ble forsinket på flyplassen og stod over denne kampen.
Gossen styrer kampen fra start,men studentene får sine farlige kontringer uten at det fører til mål. Gossen opp i ledelsen ved Daniel, og Sturle øker på til 2-0 som blir pause resultatet.
I 2.omgang utnytter vi overgangene bedre,spiller klokere,og målene kommer på bestilling. Sturle,Daniel,Sølve og Rune med hver sitt mål i 2.omgang og vår største seier for dagen.

Gossen Futsal - Møllenberg Futsal 6-2
Årets nykommer og en litt svakere motstander en i forrige kamp,ett lag som spiller litt på innsats men blir nok for svak i årets serie. Får likevel inn dagens første baklengsmål bak vår keeper Kjell Inge som hadde som målsettning å holde nullen. Vi spiller god futsal,men det glipper litt bakover til tider. Yngve ut med strekkskade og står over resten av kampene.
Gossens mål ble skoret av Sturle,Christoffer og Rune som skoret 2 mål hver.

Gossen Futsal - Freidig 5-4 (2-2)
Freidig stilte med ett bedre lag til denne kampen en i forrige møte. Med dette laget ville de nok kjempet helt i toppen.
Ett veldig høyt tempo i hele kampen og lagene fulgte hverandre i målprotokollen hele kampen. Gossen gjekk i ledelsen ved David,men Freidig utlignet veldig kjapt. Det samme skjer når Christoffer gir oss en 2-1 ledelse ,sekunder senere står det 2-2. Freidig får sitt 5 akkumulerte frispark i kampen 1 sek(!) før pause. Kjell inge som enda ikkje har sluppet inn de mange 10-meterene imot i de tidligere kampene tar nok engang forsøket fra Hjelle. Fantastisk keeperarbeid!
På Gossens første corner i 2.omg fungerer cornertrekket maksimalt,Sturle gir Gossen ny ledelse 3-2,men på ny utligner Freidig. Minutter senere går Freidig for første gang opp i ledelsen i kampen 3-4. Men vi slår tilbake,på ett utkast fra Kjell Inge får David ballen feilvendt,vender av oppasseren og klinker futsalen inn helt oppe ved krysstolpen,en vannvittig utligning og ett av tidenes mål! 1 min før slutt kommer Rune seg igjennom på kant og chipper ballen i motsatt side til ledelse 5-4. Freidig kjører på med det de har fremover og nok engang,1 sek(!) før slutt får freidig frispark,denne gangen fra 9m. Men istedet for ett direkte skudd prøver de på enn pasning først og skudd utenfor etter at fløytesignalet gjekk. En herlig sliteseier som endelig bikket vår veg i en kamp der begge lagene ville vinne og ofret mye fremover.

Gossen Futsal - Fenris Futsal 4-2
Gossen var best i denne kampen og Trond oppner sin skoringkskonto og laget 2 mål i denne omgangen. Vi var veldig oppmerksomme på Stokkan hos Fenris som er selve prikkskytteren og bautaen i Fenrislaget. Allikevel får han nok rom til ett skudd og reduserer til 2-1. Daniel øker på til 3-1 før pause.
I 2.omg er det Christoffer som øker til en komfprtabel 4-1 ledelse. Minuttet før slutt får Stokkan inn sitt og Fenris siste mål i kampen til 4-2.

Yngve coachet fra sidelinja etter at han måtte ut med en strekkskade i kampen mot Møllenberg. Asbjørn gjør nok engang en uvurderlig jobb som oppmann for laget.
12 poeng ga ett stort byks på tabellen og vi kan nå spise kirsebær med de beste lagene i toppen.

2 runder igjen,4 kamper 29.jan i Orklahallen,Orkanger,da opner vi mot Trondheim og Pumas. Før vi avslutter i Tillerhallen 26.feb med 3 kamper.