søndag 30. januar 2011

7 poeng i runde 4

Gossen Futsal fekk redusert spillerstallen til denne runden. De som stilte var Bertil Kjørsvik,Thomas Mork,Sturle Starheim,Sølve Starheim,Trym Norstrand Jacobsen,Kjell Inge Viddal og Daniel Pedersen. Ikke tilstede da bilde ble tatt var David Monkan som var med i 2 kamper(nr.2 og 3)
Trym er ny i laget. Er en av hovedpersonene i det lokale laget Vi Stiller,ilag med Thomas Mork, som har herjet lokalfutsalen i vinter og tidligere.
Gossen Futsal - Trondheim 3-5 (2-2)
En kamp hvor vi syns Gossen var best,vi leder både 1-0 ved Bertil og 2-1 ved Trym,men Trondheim gode på å utligne som det gjorde før pause til 2-2.
Etter pause gjekk Trondheim opp i ledelsen 2-3,men Thomas med en kanon opp under tverrligger til 3-3. Vi går for seier og legger ett høyt press,noe Trondheim utnytter på kontring og får inn 2 raske på slutten. En kamp vi burde vunnet,men vi er for unøyaktige og lite kynisk som gir mål i mot. 4 av 5 mål imot kommer på bare tull,tøv og personlig feiler. Kan vel ha en samenheng med at dagens lag var lite samspilte i starten.

Gossen Futsal - Pumas 2-2 (1-0)
Pumas har allerede spilte 2 kamper før møte med oss,der de slo Fenris 7-2 og tapte 6-1 mot Freidig. Men har likevel stor nok stall til å kunne slite oss ut.
Vi får en perfekt start på kampen da Thomas gjør 1-0. Da kan vi ligge mer bak og styre kampen. Dette resultatet holder seg til pause tross store sjanser.
Etter hvilen er det Pumas som får inn en tidlig ledelse og øker til 2-1,men David vil det annerledes. Gjør 2-2 og det blir nok engang poengdeling i dette oppgjøret,tross 3-4 meget store sjanser på kontringer bare de siste 40 sek av kampen.

Gossen Futsal - Møllenberg 10-2 (4-1)
Dette var kampen da alle våre,bortsett fra keeper,tegnet seg på skoringslisten. Det løsnet skikkelig når vi endelig fant ut av hverandres spillestil. Bunnlaget måtte se mange flotte mål imot og dette ble seriens mestskorende kamp så langt. David,Bertil og Daniel med 2 mål hver,Sølve,Sturle,Thomas og Trym med 1 mål hver.
Kan nevnes ene målet til Bertil som alene med keeper og etter en skuddfinte lobber ballen arrogant over keeper,meget bra utført!

Gossen Futsal - Aequitas 3-0 (3-0)
Vi begynner å merke kjøret. David måtte dra og vi er igjen nede i 2 innbyttere.
Aequitas med mange varierende resultat,slo bl.a serieleder Tiller 3-2 tidligere på dagen.
Vi åpner kampen meget bra med tidlig 1-0 fra Bertil. Han øker like greit på til 2-0 før han gir assist til Thomas like før pause til 3-0.
Etter pause spiller slitne futsalbein klok futsal,og ligger lavt med ett press på midtbanen. Aequitas tar ut keeper og spiller med 5 mann ute. Men vår forsvarsmur blir vanskelig å bryte og vi rir ut kampen til en 3-0 seier.

Det har vel aldri vært mer spennende og åpent om hvem som tar 1. og 2.plass i 1.div midt. Freidig spiller god Futsal fortiden og kommer stormende opp fra nedre halvdel. De kan faktisk vinne hele showet. Gossen og Pumas står likt. Othilienborg spilte også bra på lørdag og er absolutt med. Men Trondheim og Tiller er vel de lagene som ligger best an, der alt er opp til dem.
Vi går mot en spennende sisterunde 26.feb som skal arrangeres av Tiller I.L i KVT hallen. De planlegger også å "fiffe" opp arrangementet med speakertjenste,musikk og film av kampene. Det planlegges også at det legges en eliteseriekamp mellom vår kamp nr1 og 2. Det blir lokaloppgjøret mellom Vegakameratene og Nidaros Futsal.