mandag 18. august 2008

Gry\Ak2 vil ikkje rykke opp iår

Våre futsalvenner i Gry\Ak2 hadde seg en storseier mot Træff2 i helga der de vant hele 5-8. De ligger nå på 2.plass,kun 2 poeng bak Åndalsnes. Vi tapte knepent her på hjemmebane mot begge disse lagene.
I fjor høst var det mye fram og tilbake om Grykameratene ville/kunne rykke opp i 3. divisjon.I år har kretsen derfor allerede vært i kontakt med Grykameratene som er helt klar på at de ikke har noen mulighet til å stille rent klubblag lag i 3.divisjon 2009 fordi de ikke har nok spillere i egen klubb.
Sammensatte lag kan som kjent ikke spille høyere enn i 4.divisjon.
Bestemmelser for 2008:4.divisjon Menn:
De to beste lagene i 4.divisjon som er kvalifisert for det rykker opp i 3.divisjon 2009. Dersom det ene eller begge disse lagene ikke er blant de fem beste i 4.divisjon, vil det (de) beste laget (lagene) som rykker ned fra 3.divisjon beholde plassen i 3.divisjon 2009.Dersom 3.divisjon vil bestå av mindre enn 12 lag ut ifra bestemmelsen over, vil det(de) beste laget (lagene) som er kvalifisert for det i 4.divisjon fra nr. 6 og nedover rykke opp i 3.divisjon Menn slik at 3.divisjon Menn består av 12 lag i 2009.
Det er jo meget tett i toppen i 4.divisjon og pr. i dag er det Åndalsnes og Vestnes/Vafjell som ligger an til opprykk. Molde 3 og Træff 2 er jo avhengig av om hhv. Molde 2 og Træff rykker opp en divisjon, mens vår neste motstander KFK i høyeste grad er med i kampen om opprykk. Spennende blir det hvert fall!

Ingen kommentarer: