torsdag 14. august 2008

Gossen tapte på en god dag

Gossen tapte ikvel 1-2 mot Molde3 etter at det stod 0-0 til pause. 2 av skoringene kom iløpet av de 4 siste min.
Pga av mange frafall stilte vi med kun 3 mann på benken. Det var Aleksandre,Even og Frank.
Laget vi startet med såg slik ut:
Magnus,Perathapan-Kåre-Sivert-Øyvind,Jaime-Sturle-Sølve-Tormod,Lars Inge-Emil. Roger Øien kom i 2.omg og fekk seg en halv time på topp.
I 1.omg har vi de 2 største sjansene,den første etter ett innlegg ifra Sturle som Tormod skyt over mål,den andre etter ett innlegg ifra lars Inge som Sturle får headet,men keeper redder mesterlig. Molde har ett par halvsjanser. Vår beste omg,vi burde ha ledet til pause,men det står 0-0 på tavla.
2 omg opner vi svakt,og MFK får sin første skoring etter 5 min etter svakt press og misforståelse mellom våre spillere. Ett godt skudd fra 20 m i krysset,utagbart for Magnus.
I det 88 min blir lars Inge soleklart felt,og keeper burde her fått rødt kort,og vi frispark fra 17 m. I stedet peker kampens dommer Knut Erik Julseth etter litt frem og tilbake på 11 m og straffe til oss,etter store protester fra mfk spillerne. Straffen tar Sølve,keeperen hiver seg i rett side,men en god straffe som Sølve setter opp,utagbart for keeper. 1-1 og alt virker til å gå for vår første uavgjorte kamp iår. Men i det 90+2 min får Molde ett svakt skudd på mål,men en mfk`er løper opp ballen,ilag med Magnus. det som blir en duell kan det se ut som Magnus feller mfk spilleren med hendene i det han prøver å ta ballen. Dommeren peker hvertfall nok en gang på 11 m og straffe spark. Aldri før har vi vel sett en klarere "kompensasjons straffe". Uansett,så skorer MFK til 1-2. Bittert,men kanskje rettferdig.
En bra kamp av samtlige idag. Perathapan gjør en kjempekamp på sin uvante back posisjon,Sivert og Kåre fugerer godt ilag på midtstopperplass. Midtbanen jobber godt idag igjen og Lars Inge gjør en kjempeinnsats som førte til straffesparket vårt.
Uansett så er jeg positivt overrasket at vi gjør det så bra tross så mange frafall vi hadde idag. Unguttene viser at de begynner å finne nivået i 4.div. Kjempegodt jobbet gutter, idag får alle spillerne 3 stjerner hver!! ;)