fredag 29. august 2008

Dahle2 - Gossen 2-2

Gossen startet med følgende mannskap på Dahle Kunstgresspark:
Magnus,Perathapan-Kåre Øyvind-Kjetil-Ole Albert,Jaime-Sturle-Sivert,Odd Kr.,Sølve-Tormod. På benken startet Emil,Roger,Even og Ivar Hukk. Dahle2 stilte ett meget godt lag idag.

Begge lagene har sjanser,men det er Gossen og Roger Øien som finner nettmaskene først. Etter en corner og på duell nr 2 rager Roger høyest og styrer ballen i motsatt side utagbart for keeper. Dette er Rogers første mål i gossendrakta,og vi gratulerer,måtte det bli flere :)
Men bare minutter etterpå kommer utligningen etter at vi får problemer med avklaring,får en Dahlespiller ballen, fører på tvers av forsvaret og trer ballen mellom vår midtstopper og back. til Stian Ryther som skyter ballen i mål,mellom beina på Magnus. En heldig skoring,en ellers god Magnus litt uheldig her. 1-1 blir også pause resultatet,etter en nokså jevnspilt omg.
I 2.omg kjører dahle mer over oss og vi blir løpende mye imellom. Men det er Gossen og Sølve som skorer da han ifra 40m skyter ballen over keeper og imål. Kampens dommer Eivind Solnørdal skulle til å blåse frispark til Sølve forut for målet,men avventet og vi fekk dermed godkjent skoringen. Bra dømt,og en fantastisk skoring!
Etter dette presser Dahle oss lengre og lengre bakover. Etter mange cornere og skudd på mål,får de tilslutt hull på byllen. Utligningen kommer 3 min på overtid fra BC. På ett frispark ifra 20 m,skrur han ballen rundt vår 4 mannsmur,og nesten helt opp i krysset. Magnus er på ballen,men får ikkje slått den unna. Et fint mål. Vi er veldig skuffet der og da,men rister det fort av oss, det viktigste ikvel var vel at Dahle ikkje vant, og poengdeling er vel også ett godt bilde av kampen. Syns begge våre midtstoppere gjør en bra kamp idag,Magnus blir bare bedre og sikrere for hver kamp. Perathapan gjør nok en fin kamp på back plassen,og Sølve fortsetter å putte mål. Påveg hjem vart det mat på Expressen i Molde,noen dro ned på Petrines. Totalt sett en fin-fin kveld.
Den andre kampen som vart spilt ikvel var mellom KFK - Molde3 som endte med 3-0 til K`an