mandag 21. januar 2008

Oppsummering ifra helgen




Kjell Inge gjorde mange gode redninger,her i aksjon mot Knarvik futsal.
Robin kjente godt krampa Simen hjelper til med uttøyingen.

Nidaros - Gossen 4-2
Gossens første futsal kamp går mot Nidaros,ett av norges beste og mest seriøse futsal lag. Til tider spiller vi jevnt og har endel målsjanser,det bølger frem og tilbake,men Nidaros gjør både 1 og 2-0 før Jørgen prikker inn Gossens første futsalmål,og blir dermed historisk :) Begge lagene kommer til mange sjanser,men nidaros får 3-1 og 4-1 før Sølve setter inn 4-2 målet som blir sluttresultatet. En kamp som var preget av atmosfæren i hallen og at vi ikkje var spesielt samspilte.

R.A Bergen - Gossen 1-7
I denne kampen løsner det endelig for Gossen. Mye fint spill og kombinasjoner. Vi får en følelse av at vi absolutt har noen i dette selskapet å gjøre. Sturle og Sølve skorer 2 mål hver,og Jørgen,Lars Inge og Simen 1 hver.
Gossen - Vega 1-1
Vega er ett av lagene som kommer ifra midt Norge og de er nok ett av de lagene som kommer til å gå videre ifra avd vest. Kampen går i ett veldig høyt tempo med endel sjanser til begge lag. Vega gjør tidlig 1-0,men etter at deres keeper er utenfor 5 meteren og tar ballen med hendene får vi frispark. Jørgen klinker futsalballen kontant i krysset fra 5 meter til 1-1. Vi har en kjempesjanse 8 sek før fulltid,men ballen går like over.Sett kampen under ett var nok uavgjort ett rettferdig resultat.
Tempoet var som sagt veldig høyt,og vi greide faktisk å slite ut deres 11 manns tropp,noe de ga uttrykk for etter kampen. En god kamp.
Gossen - Krohnsminde 7-2
I denne kampen møtte vi ett av de svakeste lagene. En kamp med mange fine mål,klikk klakk og fine kombinasjoner. Vi har mange sjanser. Målene ble her laget av Jørgen 3,Sturle 2,Sølve 1 og Lars Inge 1.
Knarvik - Gossen 1-6
Knarvik stod vel for dagens srørste prestasjon ved å snu 0-3 til 4-3 mot Fyllingsdalen. Ett lag som overrsasket maange i hallen. Vi viste at dette kunne bli tøft,og når de gjør tidlig 1-0 aner vi en tøff kamp. Men det skulle vise seg at Gossen er ett utroligt godt kontringslag. Robin dykker som troll ut av eske på bakrestolpe,gjør ingen feil og dundrer inn til 1-1. Etter dette viser Gossen Bergensere og trøndere hvordan effektiv fotball kan spilles. Gang på gang kontrer vi inn mål både på lange oppspill på spiss og på hurtige kontringer fra bakspillerne. Vi ga oss ikkje før det sto 1-7 på tavla. Mange var imponert av va de fekk sjå på bane 2 denne halvtimen. Målskorere var Jørgen 3,Sturle,Robin og Lars inge.
Vår absolutt beste kamp i turneringen.
Gossen - Bergenhus 1-7
Ett mareritt av en kamp fra vår side. Etter å ha kjent krampa i de 2 siste kampene,får vi virkelig føle og kjenne hvordan det føles å være tom for krefter. Bergenhus starter bra,2 kjappe fra kloss hold og 3-0 etter 3 min på frispark fra 10-11 meter hamrer Bergenhus ballen i krysstolpen og ut, men returen blåser samme mann om mulig enda hardere klint opp i krysset på halv volley. En helt vanvittig scoring. Vi var fullstendig overkjørt i de første minuttene av denne kampen. Robin gjør 1-3,men ved pause står det 1-5. Vi er totalt utslitt og makter knapt å stå på beina. Sluttresultatet blir 1-7,og vi kan være heldig at det ikkje vart mer.
Vi blir stående med 10 poeng og 24-16 i målforskjell.

Samtlige mann for Gossen gjør en fantastisk innsats. Kjell Inge står som en levende vegg og har mange fantastiske redninger som holder oss inne i kampene. Jørgen skorer mål i bøtter og spann,Lars Inge har en fart og styrke de fleste kan misunne han. Sølve og Sturle med sin rutine,teknikk og kondisjon og Simen med sin teknikk,pasningsfot og rutine. Robin gjør det meget godt som bakspiller og spiller seg bedre og bedre for hver kamp. Roy Edvart styrer det hele fra sidelinjen med stø hand,og er vår inside mann i gangene og på røyketrappa for å få mest ut av motstanderenes lag og taktikk :)
Den siste kampen ble en stygg ripe i lakken til Gossen,men vi lærer for hver kamp og turnering. Vil man være med i dette showet bør man ha hvertfall 4 innbyttere. Med 2 mann til i stallen,tror jeg vi skal kunne hamle opp med alle i neste runde. Vil tro at med rundt 20-22 poeng er vi videre.
Foran siste runde, i en uhyre jevn avdeling, skiller det nå bare 5 poeng mellom 1 og 5 plass. Og hele 9 lag har muligheten til å nå en topp 4 plassering. Vil påstå at vi har den enkleste motstanden av de lagene. Vinner vi disse, noe som vi har vist at vi kan på vårt beste, så er vi der. Så gutter: Trener vi godt til 16 feb og med stor tro på oss selv, så kan vi flytte fjell i Bergen og Gossen Futsal opp blandt de 4 bestelagene i avdeling vest.


1 kommentar:

Anonym sa...

fint innlegg. Godt jobbet folkens, artig å følge med dere i kampen om avansement.