torsdag 17. januar 2008

Historisk helg for GIL

For første gang i historien er Gossen IL med i Futsal,denne gang i regi av NFF. Gjengen som drar til Bergen er Kjell Inge,Sturle,Sølve,Lars Inge,Robin,Jørgen og Simen. Med oss har vi med Roy som er manager for dette laget.
Vi tar 17.30 ferga,1 bil. Flyet går 19.50. Flytid ca 45 min. Buss fra Flesland til Bergen.
Overnatting vil skje på Bergen Travel Hotel,Vestre Torggt. 20A. Ligger mellom Bergen Kino og Grieg hallen. Gåavstand til Bryggen, Fisketorget, handlegatene, Grieghallen og Teateret. Det er også korte avstander til jernbanestasjonen, båtterminaler og busstasjonen. Vi har leid 2 firemannsrom som har dusj og tv bl.a. Frokost inkl. fra kl 08-11.00. Det er også pub og restaurant som er åpen fra 12.00-02.30.Les mer på http://www.hotelbergen.com/default.asp
Vi tar buss til Askøy Forum som ligger ca 14 km utenfor Bergen. Askøy Forum ligger på Ravnanger. Kjør over broen, rett fram gjennom tunnelen, og så ca 11 km til du kommer til Ravnanger. Til høyre ved Statoilstasjonen, så viser skiltene veien. Hallen er på 75*45 meter (3 håndballbaner) og med Pulastic 2000 dekke. Les mer på http://www.askoyhallene.no/
Kampene våre går kl 10.40,12.00,13.20,14.40,16.00 og 17.20,der hver kamp varer i 2x15 min effektiv spilletid,med mulighet for 1 timeout(1 min) for hvert lag i hver omg.
Vi har en fordel av at ingen lag kjenner oss,her ett ett sitat ifra nidaros hjemmeside "med mindre Gossen er norsk futsals best bevarte skatt, vinner Nidaros dette på futsalrutine og den kvaliteten de har i laget. Ser for meg et Gossen som spiller en utestil, men med mange gode spillere. Vi kan nok overraske de fleste lag,tross at vi er en liten og tynn stall,men vi gir oss ikkje uten en god kamp,og skal gi 100% i hver kamp!
Vi oppfordrer de som kan om å ta turen å heia på oss :)
Lykke til!

3 kommentarer:

Anonym sa...

lykke til! artig å følge med dere.

Anonym sa...

håpe dåkker jær d bra.. og drekking bli d sekkert en del av au:-) kos dåkker og VINN!

Anonym sa...

kjem en mini-heiagjeng. =) Lykke til!