Det var lenge snakk om å trekke laget fra årets utgave av Romjulscup i Frænahallen. Vi manglet det fleste av våre faste spillere,men bestemte oss likevel for å delta.
De som stilte for Gossen Futsal var: Kristoffer Nilsen,Sturle Starheim,Sivert Nerbøvik,Robin Solem Sæter,Sølve Starheim,Bendik Breivik og Jan Robin Ulvestad.

Gossen Futsal - Viscious & Delicious 1-3

Vi møtte en kompis gjeng bestående av AK-spillere,deriblant Daniel "Daffa" Pedersen som har mange kamper for oss tidligere. De var en samspilt gjeng. Resultatet var ingenting å si på,vi fekk ett trøstemål mot slutten.
Målskorer: Sturle

Gossen Futsal - Elnesvågen Jr. 5-2

Ett ungt lag som vi hadde full kontroll på. Det løsnet skikkelig for oss i denne kampen.
Målskorere: Sivert og Sturle 2 mål, Bendik 1

Gossen Futsal - ESUK 3-2

ESUK var en gjeng bestående av Eide og Fræna Omegn spillere med bl.a Stig Roar Søbstad,som vi har sett i den sorte Gossendrakta før.
Dette skulle bli kampen om 2.plassen i pulja. Vi får raskt ett godt grep om kampen,går tidlig opp i 3-0,men etter det kommer det endel slurv,de får inn en redusering og ca 1.min før slutt gjør de 3-2 noe som gjorde det siste minuttet av kampen veldig spenende. Men vi ridde av stormen og trengte bare uavgjort i siste kamp for videre avensement.
Målskorere: Sølve 2, Bendik 1

Gossen Futsal - Elnesvågen Old Boys 3-3

Vi tok nok litt for lett på dette laget. Det såg lenge ut til å gå mot tap,vi låg under 1-3,men etter at vi giret opp 2 hakk fekk vi inn 2 kjappe mål mot slutten.
Målskorere: Sølve 2, Sturle 1

Dermed gjekk vi videre som lag nr.2 etter at Viscious & Delicious ble nr.1 i vår pulje.

Kvartfinale:

Gossen Futsal - Elnesvågen1 3-4

En ganske jevn kamp,Elnesvågen startet kampen best og fekk inn noen mål,men vi reduserte og låg aldri langt bak. Det ble litt hawaii mot slutten da vi presset på,og håpet steg da vi skoret og var kun 1 mål bak på stillingen 2-3. Vi fortsatte presset,men da fekk de inn ett mål av den billige sorten på en kontring. Vi gjekk rett i angrep,og på en corner reduserer vi til 3-4,men det var for kort tid igjen av kampen til å få inn ett mål til.
Målskorere: Robin 2, Sølve 1

Elnesvågen1 tapte i finalen mot Cosa Nostre som var forsterket med spillere fra MFK og Træff.