fredag 25. februar 2011

Alt klart for siste runde i avd.Midt

Siste runde går 26-27 feb og er iår lagt til KVT-hallen (parkett) som ligger i Tillerbyen. Våre kamper går på lørdag 26.feb. Serien avsluttes søndag med 7 kamper der plasseringen av lagene vil bli avgjort i nest siste kamp mellom Tiller - Freidig.
Mange frafall til siste runde gjør at vi ikkje stiller så sterkt som vi skulle ønsket. Slik det ser ut nå blir vi kun 7 mann. Av de som var aktuell og ikkje kunne bli med var:
Thomas Mork måtte hive inn håndkleet etter å ha pådratt seg lyskestrekk. Trym Jacobsen fekk ikke barnevakt,Simen Nerbøvik skal vekk i helga,Daniel Pedersen er offshore,David Monkan er på treningsleir,Andreas Varhaugvik (jobb) og Christoffer Folland hadde ikkje tid.
På 3 kamper så kan det gå,men det er allikevel 2 mann mindre en det som er ønskelig.
Dermed ser stallen til siste runde slik ut:
Kjell Inge Viddal,Yngve Kruse,Trond Andersen,Sturle Starheim,Rune Sundsøy,Sølve Starheim og Bertil Kjørsvik.

Under første møte tok vi "bare" 4 p mot disse 3 lagene:

12.15 Tiller - Gossen Futsal (3-3 under forrige møte)
Dagens første kamp for begge lagene,Tiller med stor fordel da de spiller på sin hjemmearena. Tiller kan tåle ett tap,Gossen må vinne for ha sjanse om Play Off. Under forrige møte ledet Tiller kampen 3-1,men Gossen med en god finish.
Tiller har en god avslutter i lagets beste mann,Arton Ademi, som også ble kåret til 3.div beste spiller i 2010 da Tiller rykket opp i 2.div.

13.45 Othilenborg - Gossen Futsal (4-1 forrige møte)
Otta er absolutt med i Play Off kampen om de slår Freidig i sin 1.kamp. Slår vi Tiller i vår første så vil nok dette bli en kamp der begge lag vil gi maks for å vinne. Uavgjort og poengdeling er ingen av oss tjent med. Dermed så kan det bli en kamp med høgt tempo,hvertfall mot slutten av kampen. Otta er ett maskinlag som maler på og setter sjansene som byr seg. Har en ekstremt god og høyreist siste skanse i Halvor Sagen som står som en levende vegg i buret.

15.15 Ntnui - Gossen Futsal (0-6 forrige møte)
Dagens siste kamp vil nok merkes i beina. Ntnui har raske spillere som nok vil gi alt for å revansjere seg fra forrige møte. Kan på sitt beste spille meget bra kontringsfotball.


Vi kan få ett scenario der 4 lag står på 34 poeng etter endt serie.
Trondheim -med 1 seier og 1 tap
Pumas -med 3 seiere
Tiller-med 1 tap og 1 uavgjort og 2 seiere
Freidig -med 4 seiere
Målforskjellen vil da bli avgjørende. Både Pumas og Trondheim har kamper mot antatt svak motstand og vil nok forbedre sin målforskjell kraftig.
Likevel kan det bli Freidig og Pumas som stikker av med billetter til Play Off.
Men Trondheim og Tiller har det beste kortene på hånden og kan avgjøre dette selv.

Tilslutt slår vi til med ett råtips på sluttabellen for øvre halvdel:

1.Trondheim 37p
2.Freidig 34 p
3.Pumas 34p
4.Tiller 34p
5.Gossen 32p
6.Othilienborg 28p

Ingen kommentarer: