søndag 27. februar 2011

5 poeng i siste runde ga 5.plass

Vi viste på forhånd at vi måtte vinne alle våre kamper skulle vi ha sjanse til å ta en av de 2 første plassene i serien som gir Play Off plass.
Gossen med 7 mann i troppen som tidligere annonsert,etter stort mannefall.
Troppen: Kjell Inge,Trond,Yngve,Sturle,Rune,Sølve og Bertil

Tiller - Gossen Futsal 0-0
Tiller med full stall og hjemmebane.
En meget tett og jevn match med store sjanser til begge lag. Vi med flere alene mot keeper situasjoner og skudd på åpent mål som blir reddet på strek. Mye hawaii på tampen av kampen der det nærmest koker på banen.
Vi ble nok for feige og tok forliten risiko i denne kampen. Burde satset mer fremover da vi måtte ha 3 poeng. Vi prøvde på det på tampen av kampen,men da gjenspeiler det seg også med store sjanser imot. Men Kjell Inge var umulig å skore på i denne kampen og det samme skjedde i motsatt ende.
Ett sjeldten futsalresultat der det nok engang endte med uavgjort mot årets serievinner.

Othilienborg - Gossen 2-6 (1-4)

Vi slipper oss mer løs og kjører på med flere mann i angrep. Rune får inn dagens første og Bertil like etter. Sturle setter inn 0-3 alene med keeper. Otta med en redusering like etter før Trond hæler inn 1-4 1/2 sek før pause. Rune øker på til 1-5 tidlig i 2.omg. Otta med en ny redusering før Sturle setter inn kampens siste mål til 2-6 etter fint klikk klakk spill. En av årets beste kamper fra oss tross at vi kjente godt den tøffe Tillerkampen i beina. Mange fine kombinasjoner og mål. Bertil med ett utrolig dribleraid vi sjeldent har sett maken til!

Ntnui - Gossen 2-2 (2-0)

Slitne bein etter 2 kamper med høyt tempo og kun 45 min pause mellom hver kamp. Som det ofte gjør når mann møter ett bunnlag er å ta for lett på oppgaven. Ntnui med 2 mål rett i fleisen på oss nesten før kampen har startet. Vi stresser og får ikke til vårt spill. Sjansene våre greier vi ikke å omsette til mål.
I 2.omg setter vi ett mye høyere press. Stor sjanse allerede etter 20 sek,men ballen ikke imål. Etter 4 min får Rune endelig hull på byllen etter ett godt skudd helt nede ved stolpen. 3 min før full tid får vi utligningen til 2-2,Rune med nesten en tro kopi av sitt første mål.
Ett massivt trykk mot Ntnui målet på tampen av kampen,6 sek før slutt får vi avsluttet fra kloss hold,men de greier å holde unna. Poengdeling etter meget svak 1.omg fra oss,men som kan forsvarers med tett og tøft kampprogram og kun 2 innbyttere. Allikevel en god kamp fra Ntnui.
Vi ser jo i ettertid at en del resultater ble litt annerledes en forventet, og med kun 1 poeng mer hadde vi rykket opp 2 plasser og tatt 3.plassen på bedre målforskjell.
Vi kan være fornøyd med det defansive i våre to første kamper. Kun 2 baklengsmål mot 2 topplag kan vi være godt fornøyd med. Fremover gjekk det bedre når vi turte å slippe oss løs noe vi såg godt i kampen mot Othilienborg.

Tiller ble seriemestere etter at de slo Freidig i sin siste kamp. Trondheim tok 2.plassen. Dermed er det disse 2 lagene som får sjansen til å representere avd.midt i Play Off. Vi ønsker dei lykke til!

En offisiel oppdatert tabell finnest enda ikke,men etter hva vi kan lese oss til endte den sånn: