søndag 7. mars 2010

Slett innsats ga 1 poeng

Alt låg til rette for en fin helg i Trøndelag. Da vi ankom Hegrahallen hadde Stjørdals/Blink gått på en uavgjort 3-3 mot Fenris,og mye var no opp til oss. Men vi tok ikkje vare på sjansen.
Gossen Futsal - Tiller 4-4 (2-2)
Gossen starter kampen meget bra og gjør 1-0 allerede etter 3 min etter en kontring hvor Sturle alene med keeper setter ballen imål. 2-0 kom 1 min senere etetr ett langt kast fra Kjell Inge som Ståle tar ned og setter imål. Så slapp vi Tiller inn i kampen igjen,iløpet av 30 sek utligner de med 2 mål etter brudd på ett kast fra Kjell Inge og det siste på at vi ikkje følger mann..
Ståle får seg en strekk i leggen og er dermed ute av spill for resten av dagen.
I 2.omg har Tiller mere ball,men vi går opp i 3-2 etter at Rune bryter og konterer inn ledelsen. 2 min senere spiller Yngve fri Rune som setter sitt 2 mål og Gossens 4.
3 min senere mister vi ball bak etter ett forsøk på kontring,Tiller reduserer til 4-3. Utligningen kommer etter at Tiller blokkerer ett skudd og kontrer. Nok engang henter Tiller inn 2 måls ledelsen vår. Kampen endte 4-4 og vi tok helgens eneste poeng.
Målskorere: Rune 2 mål,Sturle og Ståle 1 mål.

Gossen - Dora 2-6 (0-4)
Dora kjører ett høgt tempo i denne kampen og skorer 3 kjappe mål noe som gjør at vi ikkje greier å reise oss igjen. 4-0 til pause. Rune får seg en overtråkk og og må ta det med ro. Dora skorer 2 mål til før Yngve skorer 40 sek før full tid og Bertil skorer 3 sek før full tid på en fin frisparkvariant.
En god kamp av Dora.
Målskorere: Yngve og Bertil

Gossen - Bjørgan 3-4 (2-2)
En kamp vi absolutt burde vunnet,men skuffelsen etter de 2 forrige kampene er nok med på å påvirke kampen. En tam forestilling første halvdel av omgangen hvor Gossen har de største sjansene. Etter 8 min får vi kampens første mål etter fint klikk klakk spill hvor Sølve finner Yngve som setter ballen sikkert imål. Men Bjørgan gjør utligning like etter. Ett frekt hælspark fører en Bjørganspiller alene mot vår keeper,1-1.
Så får vi til fint veggspill,Sølve slår på Sturle som setter ballen inn nede i hjørnet ved bakerset stolpe til 2-1. God periode fra oss,vi er alene med keeper,stolpeskudd og har mye ball. Men sekunder før pause utligner Bjørgan nok engang på en kontring.
2-2 til pause.
4 min inn i 2.omg mister vi som bakerset mann ball oppe på midtbanen,2 bjørganspillere alene mot Kjell Inge gjør ingen feil og ledelse 2-3.
Sølve utligner til 3-3 etter fint veggspill med sin bror. Minuttet før slutt skorer Bjørgan på ett langt utkast fra keeper og dagen er fullkommen! 3-4 tap mot Bjørgan gjør dagen helsvart for de sortkledde!
Målskorere: Yngve,Sturle og Sølve

Vi ser i ettertid at en PlayOff plass ikkje var langt unna. Med seier mot Tiller og Bjørgan hadde vi tatt 2.plassen med 35 p. Istedet ble det 30 poeng og 5.plass. En skikkelig skrell i siste runde! Men vi er fordårlige idag,uavgjort mot Tiller setter oss litt ut og 2 skade spillere gjør situasjonen ikkje noe bedre. Like skuffende er vel situasjonen med at vi ikkje får med de spillerne vi ønsker. Her må det forbedringer til skal vi nå vår målsetting. Nytter ikkje at 2/3 av spillerstallen vekkprioriterer futsal når det gjelder som mest!
Trondheim Futsal som tok 1.plassen,men fekk ikkje ta imot pokalen denne helgen pga at de kun møtte med 4 mann mot Fenris søndags morgen. I følge reglene skal mann være 5 mann på begge lag for å kunne spille en kamp. Trondheim blir kanskje disket fra årets serie,alle kampene blir strøket. Dermed kan vi få 2 helt andre lag til PlayOff. Synd at Trondheim Futsal som tidligere har vært så suverene roter det til for seg selv de siste rundene. Dette er absolutt med på å sette ett amatørmessigt preg på hele serien. Hva om utfallet av denne kampen dette hadde vært en avgjørende for ett av de andre lagene som knivet om 2.plassen? Trondheim Futsal har uansett seg selv å takke om de blir disket,5 mann bør mann kunne stable på beina om mann har ambisjoner om Eliteseriespill til høsten. Selv reiser vi i Gossen Futsal 50- 60 mil hver runde for å delta på dette,og det med 9-11 mann hver runde. Nå må NFF granske hva som har skjedd,følge sine regler og komme med sin dom. Lignende episoder har vi sett tidligere i de andre avdelingene. Vi håper uansett at Trondheim Futsal får sin sjanse i Play Off i slutten av mars. De har med sitt beste lag absolutt noe i Eliteserien å gjøre.
Stjørdals/Blink tok uansett 2.plassen og er sikret PlayOff. Vi gratulerer og ønsker dem lykke til!

KFUM vant idag 2-1 mor Vega noen som gjorde dem til seriemestere i Telekiosken Futsal Liga.
Sølv til Vega og bronse til Nidaros. Dette fører Midt-Norge opp som den beste futsal regionen i Norge. Vi gratulerer KFUM med seriegullet!