fredag 11. desember 2009

Alt klart for runde 2 i futsalliga



I morgen er det igjen 4 nye kamper i futsalligaen. Denne gangen skjer det i Orklahallen som ligger i Orkanger. Kampene skal spilles på bane 3,etter hva vi vet så er det der parkett.


12.10 Gossen Futsal - Aequitas Futsal

13.30 Stjørdals-Blink Futsal - Gossen Futsal

14.50 Dora Futsal - Gossen Futsal

17.30 Gossen Futsal - Tiller Futsal


Gossen stiller med 2 mann mindre en forrige runde, og har ellers gjort store forandringer i troppen.


Følgende stall er med til Orkanger:

Kjell Inge Viddal (keeper)


Bakspillere:

Sturle Starheim

Kåre Øyvind Vassdal

Andreas Varhaugvik

Ståle Varhaugvik


Fremspillere:

Sølve Starheim

Lars Inge Jensen

Jørgen Varhaugvik

Kristian Benjaminsen

*Aequitas er laget med de lilla draktene. Forrige runde tapte de knepent mot Fenris 3-4 og 1-3 mot Dora ,men de slo Othilienborg 3-2,laget vi tapte 3-1 mot.Nils Seip skal dunke inn mål for aQ denne helga,han var ikkje med forrige runde. Seip kjem fra laget som vant Eliteserien i fjor,Nidaros Futsal.

*I neste kamp venter Stjørdals/Blink. Dette blir nok en jevn og fartsfylt batalje. De står kun med 3 poeng på 3 kamper. De slo NTNUI hele 8-1,men tapte mot Dora og Fenris så det er nok ett revansje lystent lag vi møter i dag.De har allerede lagt favorittstempelet på oss. Les mer på deres hjemmeside.

*Dora Futsal var ett av de lagene vi tippet øverst,og slik vi såg de forrige runde blir nok dette dagens tøffeste kamp. Spiller 1-2-1 med Edvartsen som dirigent bak. De vant 3 kamper forrige runde og tapte 1,som var mot Tr.heim Futsal,etter at stillingen var 2-2. Ett lag å se opp for,blir nok en jevn kamp.

*I dagens siste kamp møter vi Tiller Futsal. Ett lag vi enda ikkje har sett da de spilte sine 3 kamper på søndag. Tapte 2 og slo NTNUI 5-2. Stiller de sitt sterkeste mannskap blir nok dette også en tøff kamp.

Da ønsker vi alle lagene lykke til,så sees vi i Orklahallen i morgen.

Ingen kommentarer: