2 seiere og 2 tap i Orkanger

Det startet veldig bra i Orklahallen denne helgen med utklassingen av Aequitas,men vi var for ustabile og tapte 6 viktige poeng.
Med for Gossen Futsal var:Kjell Inge,Sturle,Kåre Øyvind,Andreas,Bertil,Sølve,Jørgen,Kristian,Ståle og Lars Inge
Gossen Futsal - Aequitas 7-0 (2-0)
Kampen starter ganske jevnt,og begge lagene kommer til sjanser uten å få ballen i mål. Men det blir bare for Gossen det løsner i denne kampen,Sølve skorer mellom beina på keeper til 1-0 etter en gjennombruddspassning, og Ståle skorer sitt mål før pause etter fint klikk-klakk spill med Bertil. Like etter pause skorer Sturle og Jørgen 2 kjappe og Kristian gjør sitt første mål for Gossen Futsal da han runder keeper og setter ballen i tomt mål og punkterer dermed kampen. I denne kampen spiller Gossen meget bra og samspillet vi manglet i de forrige kampene fungerer godt. Vi gjør 2 mål til og sluttresultatet vart 7-0.
Målskorere vart Jørgen og Sturle 2 mål,Sølve,Kristian og Ståle 1 mål.
Gossen Futsal - Stjørdals/Blink 2-5 (1-4)
En meget fartsfylt kamp. Gossen starter veldig bra og gjør 1-0 ved Sturle allerede etter 1 min,fint veggspill. Gossen fortsetter å pøse på med sjanser og burde ledet mer. Men så får Blink 1-1 og de får virkelig fart på føttene etter utligningen. De går raskt opp i 1-3 etter raske kontringer med klikk klakk spill. Like før pause får de frispark fra 9 meter. De avslutter i muren,men Blinks eneste spiller i mølja får ballen i mål og delvis punkterer kampen før 1.omg er ferdig.
I starten av 2.omgang skorer Ståle og vi øyner ett håp. Men Blink ligger lavt og er raske på kontringer,5 min før slutt setter de spikeren i kista og gjør 5-1 på ett knallhardt skudd ved stolperota fra distanse.
Vi styrte kampen de første minuttene,men ett godt og hardt arbeidende Blink lag tok over styringen og vant fortjent.
Målskorere: Sturle og Ståle
Gossen Futsal - Dora Futsal 5-2 (2-2)
Nå måtte Gossen vinne for ikke å dette helt av lasset. Vi møter ett lag der bakspilleren og playmakeren Edvartsen styrer mye hos Dora. Gossen starter kampen bra og gjør tidlig 1-0 ved Sturle etter ett kjapt innspark. Dora utligner like etter,og Gossen på ny opp i ledelsen 2-1. Men Dora utligner nok engang. Kampen vipper mye frem og tilbake og egge lag har sine perioder av kampen.
I starten av 2.omgang presser de oss veldig hard og vi er heldige som unngår baklengs i denne perioden. Gossen setter 3-2 på en kontring og like etter er det Ståle som får stå helt alene på motsatt og trille lett inn 4-2. Kåre Øyvind punkterer kampen til 5-2 som også ble sluttresultatet.
Dora ga oss god kamp og kampen kunne lett bikket andre vegen.
Målskorere:Sturle,Sølve,Kristian,Ståle og Kåre Øyvind
Gossen Futsal - Tiller 1-3 (1-2)
Tiller stilte mye strekere lag denne helgen enn vi såg de i 1.runde. Ett lag som er gode 1 mot 1 og troen på egne ferdigheter.
De gjør tidlig 1-0 men vi utligner til 1-1 ved Benjaminsen etter fint spill. Gossen har mange sjanser,men Tiller går opp i 1-2 like før pause etter ett knallhardt skudd fra 15 m i krysset bak en sjanseløs Viddal i mål.
Tiller får inn 1-3 på en kontring. Gossen pøser på med sjanser og har vel tilsammen i kampen rundt 10 opplagte målsjanser,men en god sisteskanse hos Tiller gjør at de vinner dagens siste kamp.
Målskorer: Kristian
Kort oppsummert er vi gode når vi finner flyten og samspillet sitter. Men vi er altfor ustabile. Mye personlig feil og vi gjør en altfor dårlig jobb defansivt 1 mot 1. Vi setter heller ikkje de mest opplagte sjansene våre. 4 kamper på så kort tid er nok også på med å påvirke oss. Vi har lagt opp til ett tøft program.
Ellers så ser vi at også denne runden legger dommerene lista altfor høyt,de dømmer etter uteregler,og det var også mye svak dømming. NFF bør nå spandere ett kurs i futsalregler til dommerene i avd midt!
Vi er nå snart ved halvspilt serie,det er kun Bjørgan som står igjen av de lagene vi ikkje har møtt. Trondheim og Stjørdas/Blink har nå fått en liten luke til de andre lagene.
Noen av søndagens resultater:
Dora - Othilenborg 3-3
Dora - Bjørgan 6-1
Blink - Bjørgan 5-2
Blink - Tiller 5-2
Blink - Trondheim 1-3
Simen Julnes Varhaugvik filmet alle kampene våre og høydepunktene fra disse kommer senere.