fredag 14. november 2008

Øyamafian sesongdebuterer i helga


Lørdag 15 nov. skal Øyamafian i ilden for første gang denne sesongen. Stedet er Brynhallen og Umbro Futsal Cup. Denne cupen har Øyamafian enda tilgode å vinne,og mye skal til for at de skal lykkes iår.

De som får æren av å sesongdebutere med Mafian iår er : Keepere Kjell Inge Viddal og Kristoffer Nilsen. Sturle Starheim,Sølve Starheim,Jaime Galdames,Odd Kr. Myrvang,Lars Inge Jensen og Stig Arild Gjerde (bildet). Sistnevnte debuterer hos Mafian,en hyggelig kar ifra Farstad som vi har store forhåpninger til! Odd Kr og Jaime får også sin debutt idag,så vi er spente hvordan dette vil slå ut i ett Øyamafian lag som tidligere er kjent for sin samspilte spillestil.
Noen lurer sikkert på hvorfor vi har 2 keepere. Kristoffer er hjemme på Gossen denne helga,så da benytter vi anledningen så begge keeperne som skal styre de bakre rekker i Gossen Futsal får sin kamptrening.

Vår pulje starter klokken 14.00 presis. Da er det Budweiser - Hull City. Vi møter i vår første kamp FC Basel som er ett lag ifra Averøya. De har hatt en utsendt spion i Daniel Pedersen. Han har fulgt treningene de siste uken med argusøyne. Men vi har spart på detaljene,så det er duket for festfotball ala Rio og Copacabana når klokken slår 14.15 imorgen ettermiddag.

Klokken 15.00 er det Hull City,ett lag vi aldri har sett på parketten,men virker som ett ungt og fremmadstormende lag.

Kl 16 er det duket for nabooppgjør. Øyamafian - Budweiser henholdsvis Gossen - Bud. Budweiser stiller meget slagkraftig. Laget blir vel bestående av Endre Tungehaug,Bertil Kjørsvik,Kristian Vågen,Andre Fiskaa,Ole Martin Frisnes,Allan Stranden og Lasse Titlestad i mål. Manager Frank Selnak seier i en kommentar at "dette blir grusing!" Hvem som blir gruset og hva han la i det,vart ikkje nevnt..det gjenstår å se.

Sluttspillet begynner kl 17,og vi spiller da evt kl 18 eller 18.15.

Ferga går 12.30. Vi gleder oss til sesongstarten,dette blir kos.

Ingen kommentarer: