lørdag 29. november 2008

3.plass i Umbro5Cup




Det vart nok engang 3.plass for de svarte. Vi tapte semifinalen,i det som kan sees på som selve finalen i denne cupen. Vestnes Futsal vant knepent 3-2. Vi manglet Jørgen i denne kampen.


Første kampen møter vi Valuta Real, ungutter som vi lett banker 11-0 på 14 min. Her tegnet alle seg på skoringslisten.


I andre kampen er det Jøa IL ,Jørgen dunker inn tidlig 1-o målet..en kamp vi har kontroll på. Men 1 min før slutt gjør de 3-3. Men Ståle setter spikeren ifra midtbanen,dundrer ballen like godt direkte imål. Og like etter gjør samme mann 5-3 på ett fint innøvd trekk.


I siste gruppespillkampen er de Real Jugadores. De spiller med keeper ute,noe som gjør at de kommer overtall i angrep,men de fører også til store bakrom,og det utnyttet vi godt og vinner kampen komfortabelt 6-2.

Ett merkelig gruppeoppsett med 2 puljer a 6 lag og kun 3 kamper. Ikkje alle lagen får spille mot hverandre. Det fører til at noen får mye enklere motstand en andre. Det førte til at bl.a HÆ? som består seg av elnesvågspillere (mange fra Rushden var med her:) røk ut,selv om de var ett bedre lag en Los Trøkje,som ble nr 1 i sin pulje. Vestnes Futsal ble nr 2 i samme pulje. I de nandre gruppen ble vi gruppevinnere med 22-5 i målforskjell og 9 poeng , Jøa IL nr 2.

Vi møter dermed det antatt beste laget i gruppe 2,noe som da gjør at denne semifinalen på bane 2 blir selve kampen om gullet. Finalen blir nok en bare en sjarmøretappe.

Vestnes får gjøre 1-0 ved Flemmen da han vender av vår mann og setter ballen knallhardt forbi Trond. Flemmen elsker slike situasjoner,1 mot 1 og vende opp. Flemmen har en god turnering.Men vi utligner ved Sølve etter hardt press fra oss. Mens vi har stang ut,har de stang inn, de får 2 raske mål av den billige sorten til 3-1..mens vi fortsetter å pøser på med sjanser. Vestnes har en meget god keeper,men må gi tapt da Sturle finter vekk ett par spillere,finter keeper til å hive seg 2 ganger og setter 3-2. Vi har mange sjanser til utligning,er alene med keeper flere ganger,men deres siste skanse idag var bare helt fantastisk. De kan takke sin meget gode keeper,for at de vant denne kampen. Og vi takker Vestnes for en feiende flott semifinale,underholdning fra A til Å.
Vestnes vant forøverig finalen lett 7-1 (uoffesielt)
Vi har ett bra lag idag,absolutt noe å bygge videre på til futsalstarten om 14 dager. Daniel gjør en god figur og er absolutt en mann å satse på i dette laget. Jørgen,Sølve og Ståle scorer mål i bøtter og spann.



6 kommentarer:

Anonym sa...

hvor mange var det med fra Rushden på Hæ? da?

Anonym sa...

Såvidt jeg kan se var det kun 2 spillere fra Rushden med. 2 av 10.

Anonym sa...

Er vel ikke å ta for hardt i når jeg påstår at kampen oss imellom var den moralske finalen. Fin kamp.

VF

Anonym sa...

HÆ?

Anonym sa...

HÆ skuffa

Anonym sa...

hæ HÆ??