søndag 5. oktober 2008

Gossen - Rival2 4-1

Gossen startet med følgende 11: trond,odde-kåre øyvind-sveinung-ole albert,sturle-ståle-jaime,lars inge-sølve-sivert. På benken startet Frank,Alex,Even,Ivar,Ivar Andrè og Tormod.
Mye overflatevann og en sterk vind preget den lite velspillende kampen idag. Gossen slet med å treffe mål på de mange avslutningene. Istedet er det Rival som på sin første sjanse i det 18 min gjør 0-1 ved en kanonskoring fra 20m som ble klistra inn i vinkelen utagbart for trond.
Vi gjør da en endring i laget,setter kåre øyvund frem på ving og sivert ned som stopper. På sin første sjanse skorer kåre med hodet etter en corner fra ståle. 5 min senere er det Jaime som endelig får hull på byllen,klistrer likegodt ballen i vinkelen fra 20 m. En fantastisk skoring! 2-1 holder seg til pause.
Til 2.omg går sveinung ut og tormod inn. Ivar Andre som har kommet inn for Sivert i 2.omg gjør sitt første mål på a-laget idag,da han fra bakerste stolpe header over keeper og imål,til ellevill jubel som nok var verdt inngangspengene for de rundt 30 fremmøtte idag.
4-1 kommer når Lars Inge løper opp ballen til en duell med keeper,runder han og på tomt mål fastsetter sluttresultatet til 4-1.
Med seieren idag rykket vi 1 plass opp og forbi Dahle2 til 8 plass og 22 poeng,uten mulighet å ta igjen Misund på 26 p.
Da er grasbanen på Riksfjord Stadion historie for a-lagets sin del,til neste år venter en ny kunstgressbane.

Ingen kommentarer: