tirsdag 21. oktober 2008

Gossen Futsal spiller i serie Midt-Norge


Da er påmeldingen til vinterens regionale Futsalserie avsluttet. Trøndelag Fotballkrets, som er administrativt ansvarlig for denne serien, har gleden av sette i gang den første Futsalserien for menn i NFF-regi noen gang,og Gossen Futsal er selvfølgelig med.

Følgende lag deltar i vår serie,Region Midt-Norge:
Uif Bjørgan, Trøndelag Fotballkrets
Byneset IL Futsal, Trøndelag Fotballkrets
Gossen Futsal, Nordmøre og Romsdal Fotballkrets
Somalisk Idrettsklubb i Trondheim, Trøndelag Fotballkrets
NTNUI, Trøndelag Fotballkrets

Det er i skrivende stund en del som gjenstår i forbindelse med serie- og dommeroppsett, halltid etc. Dette er noe de jobber med i de neste ukene. Det som derimot er klart er at det legges opp til trippel serie (12 kamper for hvert lag) der vinneren av seriespillet går til nasjonal play-off med mulighet for å rykke opp til Eliteserien sesongen 2009/2010.

De 12 serierundene fordeles over 4 spillhelger igjennom vinteren,3 kamper pr. helg. Første spillhelg blir 13. og 14. desember i Steinkjerhallen som går parallelt med Eliteseriens seriespill. De tre neste rundene blir gjennomført etter jul. Det regionale seriespillet må være ferdigspilt innen slutten av februar 09.

Trøndelag fotballkrets ønsker spesielt tilbakemeldinger fra oss i Gossen Futsal ifm. serie-/kampoppsett ettersom vi får vesentlig lengre reiseavstand enn de øvrige lagene som holder til i og rundt Trondheim,og vi er bedt om å komme med snarlig tilbakemeldinger ang. hvorvidt det ønskes å kanskje spille bare lørdag eller søndag, eller at det er ok med en hel spillhelg der vi spiller kamper både på lørdag og søndag. Slik jeg ser det vil det være mest naturlig å spille alle 3 kampene på lørdag.

Ingen kommentarer: