søndag 7. september 2008

Gossen - Træff2 0-2

Gossen tapte idag 0-2 etter at det stod 0-1 til pause. Gossen hadde fem 100% sjanser idag,men ballen ville ikkje imål.
Gossen startet med følgende 11`er : Magnus,Odd Kr.-Sivert-Ståle-Øyvind,Tormod-Sølve-Even-Sturle-Emil,I.Hukkelberg. På benken startet Trond,Roger og Aleksandre.
Træff kom idag med ett ganske så ungt lag,muligens juniorlaget. Træff har bl.a sikkret seg Bud`s Marius Vågen,som også spilte en god kamp idag.
Gossen forsvarer seg meget godt idag vi ligger lavt,med 5 mann i midtbanen og Ivar som gjør en formidabel jobb på topp. 1-0 kommer etter ca 30 min da en træffspiller får vendt innover fra kanten,får skutt, ballen får enn merkelig skru i motvinden og finter Magnus nok til at den sniker inn under tverrligger.
Gossen har 2 meget store sjanser i medvinden på corner,med innoverskru på bakerste stolpe,begge lagt av Ståle. Først er det Sturle som header i stangen fra 1 m,så på neste corner er det Sølve som flyr høgt over alle andre,treffer ballen med skulderen,men ballen hårfint over mål.
Trond har vel også en sjanse,men kommer ikkje til avslutning. 0-1 står seg til pause.
I 2.omg bølger spillet mye frem og tilbake,vi blir ikkje presset så lavt i motvinden som vi antok. Træff ligger veldig høgt med forsvaret,så det ble mye bakrom. I det 25 min vi blir brutt i ett angrep, forsvaret vårt ligger høgt,træff slår inn i bakrommet og etter en misforståelse mellom Magnus og Odde er det træffspilleren som får ballen og gjør 0-2.
5 min senere blir Roger soleklart felt innenfor 16 m etter en knottetakling. Sølve tar starffesparker,keeper hiver seg i siden,Sølve skyt midt imål,men keeper får føttene på den og averget målet. 5 min senere er det Ivar som går i duell med keeper,keeper blir liggende og Sturle setter reeturen utenfor mål. HER burde det stått 1-2. 5 min senere er det Sølve som får skutt,men en fantomredning av Preben Møller hindrer at Gossen får mål idag.
Noen minutter før fulltid blir Marius Vågen liggende etter ett møljespill like utenfor vår 16m,det som først ser ut til å være en vanlig skade,utvikler seg til at det blir ringt ambulanse. Vågen ligger på banen,muligens bevistløs i en liten periode,litt krampetrenkniger,ingen vet helt hva som skjedde i den situasjonen. Vågen kommer seg på beina etter 3-4 min og ambulansen blir kansellert.
Før kampen såg vi på denne kampen som nokså håpløs å vinne,så vi gjekk inn for å redusere tapet,muligens en uavgjort. Men sett i ettertid burde vi ha vunnet da vi har hele fem 100 % sjanser. Hele laget jobbet godt idag, Sivert og Ståle gjør en solid jobb på midtstopper,Øyvind har full kontroll på sin side og er med på flere kontringer og veggspill fremover på banen. Ivar gjør en meget god jobb på topp,jobber som en helt,river og sliter i træfforsvaret og spiller på grensen til gulkort. Vi fungerer mye bedre som lag nå i høst en i vårsesongen,og vi greier oss bra som lag,selv om vi mangler 4-5 av de mest rutinert spillerne på laget.